Ronaldo şi Pelé au luat «Balonul de lacrimi»

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo (Fotografii: reuters)
Cristiano Ronaldo (Fotografii: reuters)

Cristiano Ronaldo şi marele Pelé au oferit cele mai emoţionante momente ale spectacolului desfăşurat luni seară la Zürich, plângând ca nişte copii atunci când au fost premiaţi.

Patru ani a încercat Ronaldo în zadar să întrerupă supremaţia lui Messi în fotbalul mondial. Frustrările acumulate de portughez în această perioadă s-au revărsat în clipa în care CR7 şi-a recâştigat statutul de cel mai bun fotbalist al planetei (e la la al doilea Balon din carieră, după cel din 2008). „Balonul de Aur" smuls din mâna lui Messi a însemnat pentru Ronaldo mai mult decât cele 67 de goluri marcate în anul care a trecut.

Drept dovadă, CR7 s-a lăsat copleşit de lacrimi pe scenă, stăpânindu-şi cu greutate emoţiile pentru a rosti câteva cuvinte.

simeon stalpnicul png

„Acest trofeu este extrem de greu de câştigat. Le mulţumesc în primul rând colegilor mei de la echipa de club, apoi tuturor celor care au fost alături de mine", a declarat jucătorul lui Real Madrid.

Ronaldo n-a fost singurul plângăreţ al galei de la Zürich. Cu câteva minute înainte, legendarul Pelé şi-a exteriorizat sentimentele după ce a primit un „Balon de Aur" onorific. „I-am promis familiei mele că nu voi plânge, dar sunt emoţionat. Am câştigat multe trofee şi premii, dar îmi doream şi eu Balonul de Aur. La acea vreme nu puteam să-l primesc, pentru că nu jucam în Europa", a afirmat cu ochii umezi fostul mare fotbalist brazilian, acum în vârstă de 73 de ani.

Momentul de glorie al lui Ronaldo a fost trăit de pe scenă şi de fiul fotbalistului, Cristiano junior, în vârstă de trei ani şi jumătate. Îmbrăcat extrem de elegant, la fel ca şi tatăl său, micuţul n-a părut deloc impresionat de amploarea evenimentului. Fiul lui Ronaldo s-a născut în iulie 2010 dintr-o aventură de o noapte a starului. De altfel, mama lui Cristiano junior e în continuare necunoscută, CR7 plătindu-i acesteia milioane de euro pentru a rămâne în anonimat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net