Ronaldo: “Vreau ca fiul meu să devină un fotbalist de top, ca mine”

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo şi fiul său
Cristiano Ronaldo şi fiul său

Starul celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, e sigur că fiul său de cinci ani va fi un jucător la fel de bun ca el.

"Vreau ca fiul meu să fie fotbalist. Eu sunt un sportiv de top și mi-aș dori același lucru și pentru copilul meu. Cred că are calități atletice, are caracteristicile unui atlet de mare valoare. Evident că este foarte tânăr, este un copil, are cinci ani, însă iubește fotbalul și este un avantaj. Am acasă 30 de mingi, mereu se joacă cu ele și îi place foarte mult" a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu acordat canalului de televiziune chinez Zhejiang Satelite.

De trei ori câștigător al Balonului de aur, starul portughez promite că nu va pune presiune pe fiul său pentru a deveni fotbalist de top. "Eu nu îl voi forța să fie fotbalist pentru că îți trebuie talent natural ca să faci acest lucru, trebuie să fie ceva care să vină din partea lui. El va face ceea ce își va dori, eu nu-l voi obliga cu nimic. Evident, îmi doresc să devină un jucător de top, la fel ca tatăl său", a încheiat Cristiano Ronaldo.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net