Rui Duarte, la un pas să se lase de fotbal

Ultima actualizare:

    Rui Duarte câştigă 180.000 €  pe sezon la Rapid
Rui Duarte câştigă 180.000 € pe sezon la Rapid

Rapid a jucat numai cu improvizaţii pe partea dreaptă a apărării din cauza accidentării grave a lui Rui Duarte. Portughezul în vârstă de 31 de ani s-a refăcut complet, dar va trăi tot timpul cu sabia lui Damocles deasupra capului. La viitoarea lovitură, în acelaşi loc, va fi nevoit să se lase de fotbal.

Rui Duarte s-a accidentat stupid în prima repriză a meciului cu Heerenveen, din preliminariile Ligii Europa, când a rămas cu piciorul blocat în gazon, iar verdictul medicilor a fost crunt: fisură de rotulă şi ruptură de cartilaj la genunchiul stâng.

De pe 8 august, când s-a întâmplat teribilul accident, Rui Duarte trăieşte o dramă. A plecat în Portugalia pentru a se reface la clinică privată, iar la aproape două luni distanţă, fotbalistul a explicat pentru Click! cât de grav este ce a păţit el.

„Fisura la os s-a refăcut repede. Nu asta a fost cea mai mare problemă, ci cartilajul rupt. Doctorii mi-au spus că am avut mare noroc că nu s-a rupt mai mult, pentru că puteam s-o termin cu fotbalul. Acum sunt refăcut 100% medical, dar trebuie să văd la antrenamente, cu mingea şi la contactele cu adversarii dacă rezist, pentru că e altceva. Îmi este puţin teamă să bag piciorul şi mi s-a recomandat să mă feresc cât pot. Dacă se va rupe din nou acel cartilaj, s-a terminat totul. Trebuie să agăţ ghetele în cui", a afirmat Duarte speriat.

Fundaşul portughez a revenit aseară la Bucureşti, iar de azi vrea să intre în programul normal al echipei. „Trebuie să încep antrenamentele neapărat. La Severin nu pot juca cu siguranţă, dar am noroc că se întrerupe campionatul", a declarat fotbalistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net