«Rupţi» de exerciţiile fizice

Ultima actualizare:
Alexandru Bourceanu (Foto: mediafax)
Alexandru Bourceanu (Foto: mediafax)

Coşmarul steliştilor se apropie de final. Concret, elevii lui Reghecampf  termină cantonamentul şi revin în cursul acestei zile în ţară. Campionii au fost chinuiţi de preparatorul fizic Neubert, 6 jucători acuzând probleme în timpul stagiului de pregătire din Spania.

Steliştii nu s-au obişnuit nici până acum cu metodele de pregătire ale lui Laurenţiu Reghecampf şi ale preparatorului fizic Thomas Neubert. După vacanţă, antrenamentele impuse de cei doi i-au "stors" de puteri pe jucătorii din Ghencea.

În cantonamentul din Spania Reghe a avut ca obiectiv dezvoltarea capacităţii fizice ale jucătorilor. În mare parte el susţine că a reuşit să-i aducă pe elevii săi mai aproape de nivelul fizic optim, însă de muncă mai are cu ei.

Are şi timp pentru că va urma pentru stelişti un al doilea cantonament, plecarea fiind stabilită pentru 26 ianuarie, destinaţia-Marbella, Spania. Revenind la stagiul de pregătire care se încheie azi, campionii au avut momente cumplite pe teren, acolo unde Neubert nu le-a lăsat timp să respire.

"Am avut un cantonament cu  foarte multe antrenamente grele. Singurul lucru negativ este că am avut parte de câteva accidentări, dar nu au fost grave", a ţinut să precizeze Reghecampf. Accidentările nu au fost grave, dar nici puţine. 6 stelişti s-au "rupt".

Gardoş a ratat amicalele cu Nurnberg şi Werder, Szukala a părăsit terenul accidentat în partida cu  Werder, acuzând dureri musculare la piciorul stâng şi o entorsă la gleznă, Tătăruşanu, Iancu, puştiul Vâlceanu au făcut şi ei pauze resimţind dureri musculare puse pe seama epuizării fizice. Cel mai serios avariat a fost Pintilii, despre care ieri încă nu se ştia nimic concret în privinţa perioadei de absenţă. Steliştii sperau să nu fie vorba despre o recidivă. Nou-venitul Keşeru a avut şi el mari probleme la antrenamentele fizice, mărturisirea fiind făcută chiar de Reghe: "Keşeru mi-a spus că e o foarte mare diferenţă între ceea ce făcea în Franţa şi ce face aici. Sunt antrenamente mai dure, mai intense".

Antrenamentele extrem de dificile i-au epuizat pe unii dintre elevii lui Reghecampf. Până şi antrenorul a realizat că a ridicat ştacheta mult prea mult din punctul de vedere al intensităţii exerciţiilor şi a anulat câteva şedinţe. Unii dintre stelişti s-au resimţit de pe urma oboselii fizice şi au ajuns chiar în situaţia de a vomita după antrenamente.

Cheşeru şi coechipierii săi  au avut un cantonament  de coşmar în Spania, din cauza  exerciţiilor fizice extenuante (Foto: mediafax)
Cheşeru şi coechipierii săi au avut un cantonament de coşmar în Spania, din cauza exerciţiilor fizice extenuante (Foto: mediafax)

Laurenţiu Regehcampf a recunoscut că din vară echipa se va despărţi de doi dintre oamenii de bază. "Numărul 1 în poartă este Tătăruşanu. Bogatinov a venit pentru că am avut acea problemă cu Tătăruşanu. Aşa cum se ştie, din vară va pleca Tătăruşanu. Bourceanu e în aceeaşi situaţie, ei doi mai au 6 luni de contract, am hotărât să rămână şi să ne ajute până în vară", a spus Reghe.


    Alexandru Bourceanu (Foto: mediafax)
Alexandru Bourceanu (Foto: mediafax)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net