Rusescu: «La Sevilla nu s-a schimbat nimic pentru mine, dar nu mă întorc la Steaua»

Ultima actualizare:

"Aşteptam să intru în circuitul echipei naţionale. Mă bucur că am reuşit şi sper să rămân aici şi după aceste două meciuri amicale. Ne pare rău că nu ne-am calificat la CM, dar în fotbal avem şansa să ne revanşăm. De asta suntem aici, pentru asta ne pregătim, fiindcă trebuie să ne revanşăm faţă de români şi faţă de noi şi să ajungem la turneul final. În astfel de stagii de pregătire putem sta mai mult împreună, ne putem antrena și sunt două jocuri care ne ajută.

"Mă bucur că sunt la echipa naţională, asta este important acum. La Sevilla e la fel ca și până acum, nu s-a schimbat nimic. M-am bucurat pentru colegii mei și pentru club. Dacă au câștigat UEFA Europa League, înseamnă că au meritat să o facă. E posibil să revin la ei.

Pentru mine se vorbește de AC Milan? M-a surprins. Majoritatea campionatelor puternice m-ar încânta. În Spania mi-a plăcut mereu să joc, dar am apucat să o fac foarte puțin. A fost o opțiune normală să plec la Braga, să joc și să capăt încredere, pentru a putea reveni la echipa națională. Nu exclud o revenire la Steaua, dar momentat nu se pune problema", a spus Rusescu.

"Steaua e un club foarte mare și indiferent cine va fi acolo se va bate pentru câștigarea campionatului și îl va și câștiga. Are nevoie de jucători valoroși. Are atacanți buni, nu sunt urmașii mei. Îmi doream să câștige și Cupa României, dar ăsta este fotbalul, de aia este frumos. Dan Petrescu e un stelist și sunt convins că la un moment dat va antrena și Steaua", a completat Rusescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net