„Ruşii îmi rupeau vena înainte de meci”

Ultima actualizare:
Cântăreaţa Maria Constantin se iubeşte de câteva săptămâni cu fostul fotbalist Dacian Varga
Cântăreaţa Maria Constantin se iubeşte de câteva săptămâni cu fostul fotbalist Dacian Varga

Sportul din Rusia a fost lovit la temelie în ultima perioadă când Agenţia Naţională Antidoping a suspendat o mulţime de staruri, printre care şi Maria Şarapova. Fotbalul a fost însă ferit de astfel de evenimente, dar un jucător român afirmă lucruri care ar cam cere eliminarea acestor excepţii.

Dacian Varga a jucat 27 de meciuri pentru Kuban Krasnodar în sezonul 2011-2012 sub comanda lui Dan Petrescu şi spune că pegătirea fizică era cea mai importantă în acest campionat. Pentru a face faţă, medicii clubului aveau însă nişte secrete la graniţa legalului. ”În Rusia, îți lua sânge, dar nu te obliga nimeni. În fiecare week-end ne băgau vitamine în vene, perfuzie. Nu văd nimic rău în asta. Ne simțeam foarte bine după ce făceam asta. Îți arăta ce substanțe îți bagă, niște fiole cu calciu, magneziu. Am văzut la unii colegi cum scoteau sângele, îl băgau într-o centrifugă, și apoi îl băgau înapoi în corp. Într-un an de zile cât am stat în Rusia nu mi-a făcut nimic niciun control antidoping. Nu se făceau, nu am văzut niciodată control acolo!”, a spus, pentru Gazeta Sporturilor, Varga. Din acest motiv, forurile de specialitate au făcut mare scandal înaintea Mondialului din vara trecută despre care au spus că nu trebuie să fie găzduit de această ţară. Până la urmă, cu o vigilenţă şi o monitorizare sporite, turneul final s-a desfăşurat în condiţii bune şi într-un climat lipsit de suspiciunile care s-ar putea ridica după declaraţiile lui Varga.

Se iubeşte cu Maria Constantin

Dacian Varga s-a retras din fotbal în urmă cu doi ani, ultima sa echipă fiind Bregalnica Stip, din Macedonia. Fără ocupaţie şi cu ceva bani adunaţi, dintre care cei mai mulţi chiar în Rusia, „Craiul” s-a mutat la cafenelele din Dorobanţi şi s-a combinat rapid cu o mini-celebritate. Maria Constantin, divorţată în urmă cu un an de Marcel Toader după un scandal monstru, i-a căzut în plasă fostului fotbalist, în vârstă de 34 de ani, iar cei doi s-au mutat deja împreună.


    Cântăreaţa Maria Constantin se iubeşte de câteva luni cu fostul fotbalist Dacian VargaFoto: Click!
Cântăreaţa Maria Constantin se iubeşte de câteva luni cu fostul fotbalist Dacian VargaFoto: Click!
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net