S-a amânat și meciul FCSB - CFR! Clujenii au un fotbalist depistat pozitiv cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Și CFR Cluj are probleme din cauza noului coronvirusFoto: sportpictures.eu
Și CFR Cluj are probleme din cauza noului coronvirusFoto: sportpictures.eu

Seria echipelor de fotbal cu probleme din cauza noului coronavirus se mărește. După Petrolul și FC Dinamo, primele formații care au avut fotbaliști infectați, și CFR Cluj se confruntă cu un caz.

Secretar general al Ligii Profesionistă de Fotbal din România (LPF), Justin Ştefan a declarat, astăzi (sâmbătă, 18 iulie), că un jucător al echipei CFR Cluj a fost testat pozitiv cu coronavirus, astfel că meciul din această seară (ora 21.00), de la București, cu FCSB va fi amânat. „Este vorba de un jucător de la CFR. În această dimineaţă a prezentat simptome şi a fost testat de urgenţă. Aşteptăm buletinul de testare şi în acest moment întocmim decizia de amânare a meciului din această seară. CFR s-a testat la termenul regulamentar săptămâna trecută. Astăzi l-au testat doar pe cel cu simtome şi a fost pozitiv. Am recomandat în acest moment cel puţin echipa să nu se deplaseze cu autocarul, să încerce să găsească soluţii să rămână acolo unde sunt”, a declarat Ştefan la Digi Sport.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a confirmat ulterior că meciul ce urma a se disputa diseară, pe Arena Națională, a fost amânat: „Meciul dintre FC FCSB şi CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariţiei unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene”, se arată pe site-ul lpf.ro. Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa în perioada imediat următoare, după consultarea cu deţinătorii drepturilor TV, şi având în vedere situaţia medicală nou apărută, ziua şi ora la care se va disputa această partidă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net