S-au relaxat cu «piticii»

Ultima actualizare:

    Robin van Persie  a fost înconjurat  de copii la antrenament
Robin van Persie a fost înconjurat de copii la antrenament

Olanda a zdrobit Spania, 5-1, în primul meci al grupei B, de la Campionatul Mondial brazilian. Fotbaliştii lui Van Gaal n-au avut însă timp de petreceri. Sâmbătă au avut programat un antrenament, iar după şedinţa de pregătire selecţionerul batavilor şi-a lăsat jucătorii să petreacă timp cu familiile.

"Dublele" lui Arjen Robben şi Robin van Persie şi golul lui Stefan de Vrij au pus la pământ campioana mondială în exerciţiu, Spania, în primul joc al grupei de foc, B. Olandezii au sărbătorit cumpătat victoria în faţa echipei care i-a învins în finala din 2010.

Fotbaliştii au avut însă parte de o zi mai uşoară sâmbătă, atunci când antrenorul Louis van Gaal a programat un singur antrenament, şi acela lejer. În schimb, le-a permis jucătorilor să stea cu familiile care au venit după ei până în Brazilia.

Cei mai fericiţi au fost copiii fotbaliştilor, care au dat năvală pe teren la finalul şedinţei de pregătire.

Eroul Olandei cu Spania, atacantul Van Persie, a oferit imaginea zilei, alături de fiica sa, Dina. Micuţa nu l-a scăpat din ochi pe "vârf", a alergat cot la cot cu el pe teren şi a încercat chiar să se bage la o "miuţă" cu băieţii celorlalţi componenţi ai naţionalei.

simeon stalpnicul png

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net