S-a decis soarta lui Marica la Steaua. "Voi porni pe un drum nou!"

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica
Ciprian Marica

Ciprian Marica şi-a reziliat contractul cu Steaua, anunţul fiind făcut chiar de către fotbalistul de 30 de ani pe o pagină de socializare.

"Dragi prieteni, aşa cum v-am promis, vă ţin la curent cu planurile mele de viitor. Contractul meu cu Steaua s-a încheiat la finalul acestei ediţii de campionat. Am venit să câştig toate competiţiile în care era angrenată echipa şi să jucăm în grupele UCL. Din păcate, nu am reuşit să câştigăm titlul, nu am reuşit să ne atingem obiectivele, ale echipei şi ale mele, personale. Aşa că am decis ca experienţa mea la Steaua să se oprească aici. Le mulţumesc mult celor din conducerea clubului pentru încrederea acordată, în mod special patronului. Îi mulţumesc mult şi lui Laurentiu Reghecampf. Le mulţumesc băieţilor pentru experienţele trăite împreună. Şi vă mulţumesc din suflet vouă, celor care mi-aţi scris şi mi-aţi cerut să rămân. M-a impresionat căldura cu care m-ați primit, vă mulțumesc! Eu cred însă că e timpul pentru o nouă experienţă. M-am refăcut după accidentare, sunt sănătos, mi-e dor de fotbal după doar câteva zile de vacanţă, asa că voi porni pe un drum nou. Vă salut, să aveţi o săptămână grozavă", a scris atacantul pe Facebook.

Ciprian Marica a venit la Steaua la începutul acestui an cu scopul de a prinde lotul naţionalei României pentru Euro 2016. Lipsa de eficacitate (peste 500 de minute fără gol marcat) şi desele accidentări l-au scos însă pe Marica din vederile selecţionerului Anghel Iordănescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net