Să râdem cu Dănuţ Lupu, omul care s-a luat de toată lumea!

Ultima actualizare:

    În momentele grele trebuie să ne aducem aminte de părţile cele mai bune ale unui omFoto Click!
În momentele grele trebuie să ne aducem aminte de părţile cele mai bune ale unui omFoto Click!

Dănu Lupu se zbate în acest moment între viaţă şi moarte la Institutul Matei Balş din Bucureşti, unde este internat la terapie intensivă din cauza unei duble-pneumonii. De sâmbătă până azi nu s-a schimbat nimic în starea lui de sănătate, iar medicii sunt rezervaţi în prognosticuri.

Privind optimişti înainte şi fiind cu toţii alături de fostul campion al României cu Rapid şi Dinamo, să ne amintim totuşi de cele mai tari faze ale cărui erou a fost acesta! Şi nu cele din teren, în care era în stare să dribleze de la o poartă la alta, ci cele din afara lui, unde a făcut furori cu declaraţiile sale belicoase, dar sincere.

Dănuţ Lupu despre Anghel Iordănescu: "Naţionala nu joacă nimic! N-am nimic cu nea Puiu, dar Mircea Lucescu este singurul care poate schimba fața României. Nu-l văd pe nea Puiu să-i cocoloșească pe jucători. El a obținut rezultate când avea la dispoziție fotbaliști, de nu știa pe cine să schimbe. Acum nu știe cum să strângă 16 jucători”.

Dănuţ Lupu despre Gică Hagi: "Eu am stat faţă-n faţă cu Hagi şi i-am zis: nota 10 ca jucător, cu menţiunea că Dobrin a fost mai mare ca tine, dar nu ai treabă ca antrenor! Toată lumea îl pupă: Rege-n sus, Rege-n jos! Îi tot spun: <Gică, eşti mare, dar ai ghinion!> Omul e minţit"

Dănuţ Lupu despre echipa naţională: "La ce lot avem nici Mourinho nu face nimic la Euro 2016. Ce să faci cu Bourceanu şi cu Pintilii la mijlocul terenului?!

Dănuţ Lupu despre Klein şi Lăcătuş: "Când jucam cu Steaua, Lăcătuş fugea de Mişa Klein, nu mai juca extremă dreaptă, trecea pe partea cealaltă, ca să nu fie pe partea lui. Dădea de furcă oricărui adversar".

Dănuţ Lupu despre Adrian Mutu: "Mutu, de exemplu. Am jucat un FC Argeș - Rapid, 1-0 am câștigat noi, m-a înjurat Mutu 90 de minute. Din minutul 1 până în minutul 90 m-a înjurat. L-am fugărit după meci, dar nu l-am prins în vestiar. L-am prins după aia, la un amical Argentina – România. Juca la Pitești Chiriță, de la Târgoviște, și Chiriță l-a învățat: înjură-l că se enervează. M-am rugat de el tot meciul, de Mutu: dacă-i iei o dată mingea, îți jur că mă duc și cer schimbare. Dar în afară de nebuneala pe care o avea, trebuie să recunosc, Mutu avea și niște calități. Era un puști pe vremea aia, dar echipa aia stătea în ceea ce făcea el. Dar, ușor, ușor, ați văzut, a și crescut, în ghilimele spus, datorită nesimțirii lui".

Dănuţ Lupu despre Dinamo: "Nu e mare diferenţă între situaţia de la Rapid şi cea de la Dinamo. E un haos total la "cîini". Au 50-60 de jucători la club. Au adus o grămadă de fotbalişti şi degeaba. Nu ştiu ce vrea să facă Dinamo, dar, în ritmul ăsta, n-ar fi exclus să se desfiinţeze în maximum doi ani!".

Dănuţ Lupu despre Dinu Gheorghe: "Jos pălăria pentru Dinu Gheorghe, dar se pricepe doar la cluburile cu bani. Din câte ştiu, domnul Dinu Gheorghe l-a adus pe domnul Moraru la Rapid. Nu ştiu şi de ce. Mă bucur că se întoarce domnul Dinu Gheorghe la Rapid, dar se întoarce ca preşedinte, nu ca acţionar. Nu ştiu ce poate să facă la ora actuală. Să aducă nişte jucători gratis? Ce garanţie e domnul Moraru? A venit de atât timp la Rapid şi nu a dat una de un leu. L-a adus pe Dinu Gheorghe în speranţa că el va aduce bani?".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net