Sorin Oprescu a promis înainte să devină primar al Capitalei că va face o centură suspendată în jurul Bucureştiului. Până la urmă a suspendat ceva: promisiunea lui. Apoi, Dan Şova, fostul Ministru al Transporturilor, supranumit şi ministrul marilor proiecte, a promis mii de kilometri de autostradă în România.


După multe mii de minciuni, acesta a plecat însă demisioar, pentru a-i fi şef de campanie la prezidenţiale lui Victor Ponta, fără să construiască niciun metru de drum. În acest context, chiar dacă FIFA nu permite implicarea politicului în fotbal, sistemul a acaparat totuşi şi lumea sportului. Iar unii fie ne cred în continuare foarte proşti, fie nu învaţă nimic din greşelile altora. E şi cazul lui Răzvan Burleanu, tânărul şi ambiţiosul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, care a vorbit într-un interviu pentru Ziarul Financiar despre planurile sale la cârma fotbalului românesc.

Citiţi mai jos elucubraţiile lui Răzvan Burleanu şi minunaţi-vă! Cei mai sensibili de stomac, luaţi însă cu lămâne, ca să nu vomitaţi! Atenţie! Urmează declaraţii care vă pot afecta emoţional!

Răzvan Burleanu.....despre:

..datoriile curente: "Anul trecut am redus deficitul cu 1,2 milioane euro, iar anul acesta vrem să avem break-even. Iar anul viitor vrem să ajungem la un plus de 200-250.000 euro"

...investițiile în perspectiva Euro 2020: "România va organiza patru mecuri la Euro şi vor fi investiţii în infrastructură, făcute de către stat. Până în 2020 vom moderniza patru arene din Bucureşti, adică stadioanele celor de la Steaua, Dinamo, Rapid şi Arcul de Triumf, plus cele de la Târgu Jiu şi Craiova, iar investiţia va fi de peste 100 de milioane de euro"

...bugetele din fotbal: "Fotbalul din România are resurse, este o oportunitate de afacere şi vreau să cresc valoarea economică a fotbalului. Piaţa de fotbal din România este alcătuită de bugetele cluburilor din Liga 1, Liga a II-a, fotbal feminin şi fotbal în sală, aproximativ 250 de milioane de euro şi piaţa fotbalului judeţean, care înseamnă aproximativ 60 de milioane".

...valoarea campionatului actual și obiectivul său pe termen lung: "Acum, fotbalul din România valorează aproximativ 300 de milioane de euro şi vreau ca până îmi termin mandatul, suma să crească de trei sau patru ori şi să ajungă la un miliard".

 
 
Loading...