Salariu: 900.000 € pe an

Ultima actualizare:

    Eric a prins un  sezon de excepţie  la Pandurii (foto: Mediafax)
Eric a prins un sezon de excepţie la Pandurii (foto: Mediafax)

Pandurii Târgu Jiu şi Eric de Oliveira au obţinut ce au vrut de la cumpărătorul arab şi afacerea s-a încheiat cu succes. Mijlocaşul va fi al lui Al Ahli pentru un an şi jumătate, dar arabii au şi opţiune de prelungire a contractului.

1,3 milioane de euro vor primi gorjenii pentru Eric, adică de trei ori mai mult decât i-au plătit în vară lui Gaz Metan. Şi fotbalistul în vârstă de 28 de ani a ieşit bine din afacere şi va trece de la 7.000 de euro pe lună, salariul său de la Târgu Jiu, la peste 70.000 de euro pe lună, atât cât îi oferă Al Ahli. Pentru Eric, acest lucru este un vis împlinit.

„În şase luni am câştigat la Pandurii mai mulţi bani decât în toţi cei şapte ani în Liga I", a declarat acesta. Eric a efectuat ieri la INMS inclusiv vizita medicală şi la Jeddah va intra direct în pâine. Mutarea a fost regizată de agenta Anamaria Prodan, cea care pare o muză bună pentru Pandurii. Aceasta a transferat 80% din jucătorii gorjenilor şi a contribuit decisiv la o altă vânzare pe bani buni, cea a lui Alexandru Vlad la Dnipro.

Impresarul Anamaria Prodan la semnarea contractului lui Eric

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Fotbalistul a decolat ieri spre Arabia Saudită în jurul orei 18.00. Înainte de plecare, acesta a dezvăluit pentru Click! cu ce gânduri merge în Golf. „Ştiu că în această ţară sunt multe restricţii, dar e vorba doar de femei şi băutură. Cum eu merg acolo cu soţia şi copilul, iar să beau nu-mi place, nu cred că voi avea probleme. Mulţi jucători care au fost acolo s-au plâns, dar oficialii lui Al Ahli mi-au spus că nu e chiar aşa. Şi jucătorii fac prostii. Nu ştiu dacă stau mai mult de un an şi jumătate. Vreau să mă retrag din România", a afirmat Eric.

Pleacă cel mai bun străin din Liga I

Transferul lui Eric de Oliveira la Al Ahli, în Arabia Saudită, lasă un gol mare la Pandurii, dar şi în campionatul nostru. Brazilianul a fost votat anul acesta cel mai bun străin din Liga I şi competiţia pierde în valoare prin plecarea lui. Eric a marcat doar în acest sezon pentru gorjeni 14 goluri, 11 în campionat şi patru în Liga Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net