Mâine se joacă primele două partide retur ale optimilor de finală din Liga Campionilor şi jucătorii din Star Manager trebuie să-şi pregătească echipele!


Arsenal - Bayern Munchen va începe de la scorul de 5-1 pentru nemţi, fapt care face partida de pe Emirates complicată din toate punctele de vedere. Englezii vor încerca să răstoarne umilinţa din Germania, dar şansele sunt minime. În plus, presa londoneză scrie că Alexis Sanchez, starul chilian al tunarilor, s-a certat atât cu antrenorul Arsene Wenger, cât şi cu conducerea clubului, şi nu mai vrea să continue pe Emirates. Transferul lui la altă echipă e dat ca sigur din vară, iar Sanchez poate aborda fără motivaţie returul cu bavanrezii. Astfel, e bine de evitat selectarea lui în echipa Star Manager, oricât de tentant ar părea.

De partea cealaltă, Napoli - Real Madrid este un meci cu miză, scorul de 3-1 pentru spanioli dându-le speranţe italienilor. Astfel, Mertens, atacantul olandez care e într-o formă excepţională, dar şi triocul BBC, Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo, pot străluci într-un meci care se anunţă deschis şi cu multe goluri. Jucătorii din Star Manager n-au alegeri uşoare de făcut, dar cu puţină inspiraţie pot face diferenţa între ei şi adversarii cu care se bat pentru premiile oferite de Click!

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

 
 
Loading...