Săndoi: "Vrem a patra victorie la rând, apoi va veni a cincea"

Ultima actualizare:

    Emil Săndoi se  ocupă singur de echipă de când Sorin Cârţu (dreapta) a părăsit clubulfoto: Click
Emil Săndoi se ocupă singur de echipă de când Sorin Cârţu (dreapta) a părăsit clubulfoto: Click

Antrenorul formaţiei CSU Craiova, Emil Săndoi, a declarat că echipa sa vrea a patra victorie în campionat şi speră să ajungă să depăşească seria de invincibilitate din sezonul trecut, de 19 meciuri.Oltenii vor juca mâine cu Pandurii.

"Este un joc important pentru noi. Întâlnim o echipă bună, cu jucători valoroşi. Și noi venim după trei victorii în campionat, care ne-au propulsat pe un loc mai bun în clasament. Avem nevoie de continuitate în această serie de rezultate pozitive. Ne confruntăm cu serioase probleme în privinţa accidentărilor. În afară de Madson, au apărut probleme medicale la Bawab şi Kay. Doar Dumitraş a făcut antrenamentul complet în această dimineaţă. Chiar dacă aceste accidentări nu ne ocolesc am încredere că băieţii pot juca la un nivel ridicat. Mă bucur că Popov şi Zlatinski, cei doi jucători sosiţi în această vară, s-au acomodat. Mă bazez pe forţa grupului nostru. Nu va fi uşor, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a învinge. Sperăm că vom obţine a patra victorie, apoi va veni a cincea la rând. Am vrea să depăşim seria din campionatul precedent, dar este un obiectiv greu de îndeplinit. Ar fi bine să nu pierdem până la întreruperea campionatului, iar în pauza din octombrie să recuperăm toţi jucătorii care au probleme medicale. E important acum să scoatem cât mai mult de la fiecare meci. Suntem într-un moment bun, trebuie să-l speculăm", a declarat Emil Săndoi.

"Să dea Dumnezeu să cântăm în vestiar şi după meciul cu Pandurii, aşa cum s-a întâmplat la finalul partidei de la Ploieşti. Ne aşteaptă un meci greu sâmbătă, pe care trebuie să-l tratăm cu toată seriozitatea. E foarte greu să repetăm performanţa de anul trecut - 19 meciuri fără înfrângere, dar noi vom lua fiecare meci în parte şi-l vom trata în aşa fel încât să obţinem maximum, iar cum cel mai important joc este cel cu Pandurii. Nu ne-a convenit eliminarea din Cupă, dar acum nu mai e nimic de făcut, trebuie să strângem rândurile şi să obţinem victoria mâine", a spus şi portarul Cristian Bălgrădean.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net