Sânmărtean, cel mai în formă tricolor. Face spectacol la arabi

Ultima actualizare:

    Fostul stelist n-a mai repetat meciurile bune cu care ne obişnuiseFoto Click!
Fostul stelist n-a mai repetat meciurile bune cu care ne obişnuiseFoto Click!

Anghel Iordănescu se uită în Liga I şi spre campionatele tari din vest pentru a-şi face planul de bătaie pentru Euro 2016, dar ar trebui să-şi rotească gâtul la 180 de grade. Asta pentru că fericirea vine din est, mai exact din Arabia Saudită.

Acolo joacă Lucian Sânmărtean, mijlocaşul lui Al Ittihad fiind luni seara decisiv pentru echipa antrenată de Victor Piţurcă. ”Tigri” românului au învins pe Al Riyadh, scor 4-0, în 16-imile Cupei Campionilor Arabiei Saudite, iar fostul stelist a marcat un gol şi a oferit alte două pase decisive. Sânmărtean a jucat excelent cele 77 de minute cât a stat pe teren şi îl obligă în continuare pe selecţioner să-l cheme la lot chiar dacă joacă la arabi, zonă neagreată de "General".

"M-am simţit bine, atât eu, cât şi colegii mei, am făcut o partidă bună. Am obţinut o victorie clară care ne dă încredere pentru următoarea perioadă. Ne aşteaptă multe jocuri grele. Altădată, din aceeaşi poziţie, o dădeam şi peste poartă, şi în zid. Dar a fost un moment de inspiraţie din partea mea. La antrenament, atunci când exersăm fazele fixe, sunt mereu prezent lângă minge. A fost un gol important, care ne-a făcut meciul mai uşor şi ne-a dat posibilitatea să ne descătuşăm.

Nu trăgeam speranţe să joc la un turneu final la 26, 27 de ani, când, teoretic, eşti în vârful carierei, dar la 36?! Pentru mine ar fi o încununare a muncii. Sper să fiu convocat şi să fac parte din echipa care să aducă rezultatele pe care o ţară întreagă le doreşte. Mai este destul timp, dar sunt şi voi fi pregătit. Am avut continuitate la Al Ittihad, am făcut o pregătire fizică bună în această perioadă. Sper să fiu sănătos şi să pot răspunde pozitiv unei eventuale convocări la turneul final. S-a spus că am o vârstă, că joc într-un campionat modest, dar sunt motivat să reuşesc!", a declarat Sânmărtean pentru FRF.ro.

Vezi mai jos filmuleţele cu golul şi pasele de gol reuşite de Sânmărtean în Al Ittihad - Al Riyadh!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net