Sânmărtean, sub comanda lui Lucescu în Grecia?

Ultima actualizare:

    Sânmărtean jucase ultima dată în Liga I la Pandurii
Sânmărtean jucase ultima dată în Liga I la Pandurii

Lucian Sânmărtean îşi va rezilia zilele acestea înţelegerea cu Pandurii, club aflat în insolvenţă, şi e la un pas să semneze cu trupa pregătită de Răzvan Lucescu.

“Magicianul”, aşa cum e poreclit fotbalistul în vârstă de 36 de ani, a bifat mai multe echipe în cariera sa, printre care şi Panathinaikos în perioada 2007 – 2008. Acum, după nouă ani s-ar putea întoarce în campionatul elen, dar la Xanthi, formaţia aflată pe locul doi în competiţia internă. Aici antrenează Răzvan Lucescu, un vechi admirator al lui Sânmărtean. “E fabulos şi nu exagerez când spun asta. Poate că nu a ştiut să profite de talentul său, poate s-a «trezit» târziu, dar ar face faţă la Xanthi”, a spus Lucescu junior la DolceSport. Apoi, a continuat: “Ne-ar ajuta enorm, însă nu ştiu cât de uşor e de transferat”. 

Cert e că Lucian va pleca de la Pandurii, iar Xanthi e favorită să-l achiziţioneze. “Voi vedea după Sărbători ce voi face legat de fotbal. E clar că nu mai rămân la Pandurii... Nu ne-am luat banii, aşa e în Liga I. După ce nu voi mai avea contract cu gorjenii, o să încerc să-mi găsesc o echipă”, a spus acesta. “Nu am nimic concret, sunt deschis la discuţii. Oricum, mi-ar plăcea să lcurez cu Răzvan Lucescu, e un om pe care-l apreciez foarte mult şi un antrenor foarte valoros. Ar fi frumos să mă întorc în Grecia”, a mai afirmat mijlocaşul cotat la 300.000 de euro şi care la Panathinaikos a câştigat un titlu şi o Cupă a Greciei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net