Şansele Stelei pentru a prinde un loc în Liga Campionilor!

Ultima actualizare:

Advesarul va fi ales dintre echipe ca Ludogoreţ (Bulgaria), Maribor (Slovenia), Legia Varşovia (Polonia), Austria Viena (Austria) - Legia şi Austria nu sunt calificate încă,dar sunt favorite după manşa tur - şi Şahtior Karagandy (Kazahstan).

Deşi ultima formaţie e şi cea mai slab cotată, oficialul Stelei, Helmuth Duckadam, nu ar vrea ca elevii lui Reghe să o întâlnească. "Nu, la lotul pe care îl avem acum nicio echipă nu ar trebui să ne sperie. Vrem să jucăm în grupe şi acolo întâlnim adversari foarte grei. Din echipele posibile, mi-aş dori să picăm cu Austria Viena sau Legia Varşovia", a spus Duckadam la Digi Sport.

Austria Viena - Steaua are şanse de 70 la sută de calificare. Austriecii s-au chinuit sezonul trecut în liga Europa să o elimine pe Gaz Metan (3-2, scor general)

Legia Varşovia - şanse de calificare de 50 la sută. Polonezii sunt neînvinşi în campionat, sunt lideri după trei etape, şi-n trecut au învins Rapidul în Liga Europa.

"Cred că Varșovia, dacă se califică, e un adversar redutabil", a spus Meme Stoica.

Ludogoreț Razgrad - şanse pentru Steaua de 70 la sută, totuşi bulgarii pentru a ajunge aici au eliminat pe Partizan Belgrad.

Şahtior Karagandy - şanse de 90 la sută pentru români. "Vrem un adversar cât mai facil în play-off-ul Champions League. Obiectivul nostru este calificarea în UEFA Champions League nu în grupele Europa League deci nu ne relaxăm", a spus Tătăruşanu.

NK Maribor - şanse 70 la sută de calificare. Maribor e pe primul loc în Slovenia, după trei etape având 9 puncte.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net