Săptămâna neagră a Stelei

Ultima actualizare:

    14 decembrie. CS Mioveni – Steaua 6-5 Cupa RomânieiFOTO: Sportpictures.eu
14 decembrie. CS Mioveni – Steaua 6-5 Cupa RomânieiFOTO: Sportpictures.eu

Eşecul cu Villarreal, produs la data de 8 decembrie, a fost doar începutul unei serii de coşmar pentru Steaua. A urmat pierderea derby-ului cu Astra din Liga I şi totul a culminat cu înfrângerea ruşinoasă de miercuri seară din competiţia KO în faţa celor de la Mioveni.

Afară din EuropaÎn Liga Europa, trupa lui Reghecampf s-a făcut de râs. A încheiat pe ultimul loc într-o grupă cu Osmanlispor, Zurich şi Villarreal, iar calificarea s-a pierdut pe terenul spaniolilor. La data de 8 decembrie meciul Villarreal – Steaua s-a terminat cu scorul de 2-1, ibericii punctând decisiv în minutul 88, ei profitând şi de faptul că românii au jucat cu un om mai puţin pe teren, Tamaş primind cartonaşul roşu (79). Românii au avut doar o victorie, în rest înregistrând trei remize şi două înfrângeri.

Au pierdut supremaţia în Liga I

În campionat cei din Ghencea au irosit avantajul faţă de celelalte formaţii şi au cedat locul întâi. S-a crezut că e doar un „accident”, dar roş-albaştrii au ajuns pe ultima treaptă a podiumului. Lider e Viitorul, iar Gaz Metan o urmează de aproape. Declinul s-a produs după derby-ul cu Astra, 0-1, la 11 decembrie, din nou “militarii” încasând gol pe final, Budescu fiind autorul în minutul 90+3. Şansele de a reveni pe prima poziţie sunt reduse, chiar dacă oamenii lui Reghe ­joacă cu Poli Timişoara, codaşa clasamentului. În ultima rundă a lui 2016, fruntaşa Viitorul e favorită clar în faţa celor de la Botoşani.

Eliminaţi din Cupa României

În competiţia KO, Steaua s-a oprit în optimi. CS Mioveni a produs surpriza miercuri seara şi cei din Ghencea au încheiat o săptămână de coşmar. Echipa din Liga a II-a a câştigat după loviturile de departajare, 5-4, la finalul celor 120 de minute de joc scorul fiind 1-1.

Becali fierbe, dar spune că nu voia Cupa

Patronul Stelei era descumpănit după înfrângerea cu Mioveni, dar a jucat cartea moderaţiei, mizând că lucrurile se vor schimba după întreruperea campionatului. ”Eu nu sunt supărat. Nu este pentru noi un obiectiv aşa important Cupa. Şi cred că eu stabilesc obiectivele la club. Pe mine mă interesează doar grupele Ligii Europa sau Ligii Campionilor. Eu am făcut strategia, pentru că suntem o societate comercială. Pentru suporteri poate nu este bine, dar trebuie să luăm banii din Europa ca să mergem mai departe. Ne mai trebuie 5-6 jucători, pe care o să-i cumpăr în pauza asta”, a declarat latifundiarul din Pipera.

simeon stalpnicul png

A venit cotitura şi Iordănescu este acolo

Forma slabă arătată de Steaua face ca înlocuirea lui Laurenţiu Reghecampf să nu fie o chestiune de ultimă oră. Tehncianul a scăpat însă până acum şi şi-a permis să-l ironizeze pe principalul contracandidat, Edi Iordănescu, spunând că trebuie să-l aştepte la cotitură dacă vrea la Steaua. Ei bine, se pare că Reghe a ajuns la respectiva cotitură şi Edi e acolo, cu un par în mână. Cel puţin aşa se preconizează, unele surse din jurul lui Gigi Becali dând rocada ca şi făcută după meciul cu ACS Poli.Reghecampf: «Stăm doar în trei-patru fotbalişti!»

Eliminarea din Cupă în faţa unei echipe de Liga a II-a l-a determinat pe antrenorul principal, Laurenţiu Regehcampf, să nu mai ţină cont de diplomaţia care l-a caracterizat până acum. „Nu este normal ca la fiecare meci să ai 5-6 jucători care nu se ridică la nivelul echipei. Nu e normal să joci mereu în 3-4 jucători. O să vorbim cu ei pentru că nu se mai poate așa. Din iarnă va fi cu totul altceva. Toșca a fă­cut o greșeală copilărească, ar trebui să se comporte cu totul și cu totul alt­fel. Este un jucător de națională, cu experiență. Nu avem soluții, Tamaș a fost suspendat”, a declarat tehnicianul roş-albaştrilor.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net