Pițurcă a descoperit rețeta tinereței fără bătrânețe: cum se menține în formă la 61 de ani

Ultima actualizare:

    Piţurcă iese la  alergare camuflat
Piţurcă iese la alergare camuflat

Ajuns la 61 de ani, Victor Piţurcă pare să fi găsit elixirul tinereţii. Fostul selecţioner al naţionalei României arată din ce în ce mai bine şi demonstrează că vârsta nu trebuie să se vadă neapărat, dacă ai un stil de viaţă sănătos. Click! l-a întâlnit la Băneasa, la antrenament prin pădure.

Victor Piţurcă este ca vinul! Cu cât înaintează în vârstă, cu atât se menţine mai bine. Fostul selecţioner al echipei naţionale ţine fooarte mult la modul în care arată şi are mare grijă de siluetă. Aşa se face că antrenorul, ajuns la 61 de ani, poate rivaliza oricând cu jucătorii încă activi din campionatul nostru. Şi nu doar la felul în care arată, ci şi la capitolul formă fizică. Recent, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Piţurcă la antrenament, în pădurea Băneasa. 


    După 8 kilometri, fostul  selecţioner termină  antrenamentul cu o plimbare
După 8 kilometri, fostul selecţioner termină antrenamentul cu o plimbare

Îmbrăcat lejer, în trening, cel poreclit ”Satana”, a alergat aproximativ opt kilometri şi i-ar face invidioşi pe mulţi fotbalişti din Liga 1 cu timpul scos: aproximativ 45 de minute. După terminarea antrenamentului, tehnicianul s-a schimbat în maşină, renunţând la bluza de trening udă de transpiraţie. 

Apropiaţii lui povestesc că acesta nu este un lucru întâmplător la Piţi, care şi-a făcut un obicei din a ieşi la alergare în pădurea Băneasa. De altfel, acum ceva timp, fostul lui şef de la Federaţia Română de Fotbal, Mircea Sandu, dezvăluia detalii despre programul de pregătire al lui Victor Piţurcă. ”Arată senzaţional pentru că se întreţine. Aleargă des şi face zilnic câte 1.000 de abdomene”, a spus ”Naşul”. 


    Piţi se schimbă în maşină,  apoi pleacă spre casă
Piţi se schimbă în maşină, apoi pleacă spre casă

Victor Piţurcă e milionar în euro şi a făcut performanţă în fotbal la cel mai înalt nivel, dar n-a uitat nici o secundă că s-a născut la ţară. Aşa că, în urmă cu aproximativ 10 ani, Piţurcă a cumpărat un teren de câteva mii de metri pătraţi la marginea satului Islaz şi şi-a făcut fermă. Are câteva sute de găini, gâşte, raţe, curci, plus doi porci peste suta de kilograme care aşteaptă Ignatul din acest an. În plus, o seră imensă îi garantează lui Piţurcă roşii, castraveţi, vinete, ardei, morcovi, cartofi şi varză.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net