Scandal în Cupă! CFR a bătut pe Mioveni după o fază ruşinoasă!

Ultima actualizare:

    CFR a bătut pe Mioveni după o fază controversatăFoto: captură sport.ro
CFR a bătut pe Mioveni după o fază controversatăFoto: captură sport.ro

Mioveni a condus cu 3-0, dar ardelenii s-au impus cu 4-3. Totuşi, CFR-iştii au arătat lipsă de caracter la faza golului egalizator şi la final s-a iscat un meleul. Antrenorul gazdelor Claudiu Niculescu a fost şi el implicat, iar ardelenii au fost luaţi la ţintă cu bulgări de către suporteri.

CFR s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins cu 4-3 divizionara secundă, CS Mioveni. Ardelenii au reuşit să întoarcă scorul în jumătate de oră, în minutul 62 clujenii fiind conduşi cu 3-0!

Golul de 3-3 marcat de clujeni a fost contestat de gazde, deoarece aşteptau să primească mingea înapoi de la adversari, după ce o trimiseseră în afara terenului pentru a permite medicilor să intre pe teren. Dar, clujenii au ales să continue faza. De aceea, în momentul în care se îndreptau spre vestiare, la finalul meciului, jucătorii clujeni au fost ţinta bulgărilor de zăpada aruncaţi de fani din tribune. În meleul iscat a fost implicat şi antrenorul gazdelor Claudiu Niculescu, care le reproşa ardelenilor lipsa totală de fair-play.

Pentru CS Mioveni au marcat Stoica '36, Nilă '51, 'Galan '59, iar pentru CFR au încris Tade '62 (penalti), '87, Chanturia '68 şi Ivanovksi '90+4.

Rada e ironic

"A fost un meci tensionat. Ei reproşau că nu le-am dat mingea. Ei nu au dat mingea afară, dar a rămas în teren, noi alergam dupa egalare, trebuia să jucăm acea minge. Cred că aroganţa lor de pe teren şi de dinainte de meci i-a taxat. Declarau că sunt bucuroşi că au picat cu CFR şi asta i-a costat. In prima repriză am avut şi penalty neacordat. Şi meciul de azi e un semn de la Dumnezeu că ne ajuta. Sperăm să câştigăm trofeul. Probabil e frustrant, e normal, să ai 3-0 şi să pierzi în prelungiri, şi noi am fi fost supăraţi. La 3-0 râdeau de noi pe teren. Toţi meritam statui, la câte restanţe avem...ne dăruim pe teren", a spus jucătorul CFR-ului, Rada.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net