Un joc cu Argentina lui Lionel Messi, fie el şi amical, poate fi o trambulină nesperată pentru orice fotbalist şi o mană cerească pentru cluburile din România. Toţi conducătorii ştiu asta şi de aceea lupta pentru ciolan reapare după fiecare selecţie.


E clar că antrenorul, chiar dacă vine de pe altă planetă, nu poate satisface pe toată lumea, dar din nou cei mai îmbufnaţi sunt steliştii. Deşi au nu mai puţin de cinci jucători la lot, cei mai mulţi dintre toate echipele, roş-albaştrii nu sunt mulţumiţi şi nu spun doar asta, ci au tupeul să recomande şi cine n-ar fi trebuit chemat.

CLIIMA20140303_0079_1.jpg

Scandal din cauza lui Piţurcă
"Dacă facem comparaţie cu Latovlevici, Filip de le Dinamo a jucat bine doar în meciul cu Steaua. Nu poţi să laşi acasă un jucător care ar trebui să fie de bază la naţională şi are doar 27 de ani. Eu ştiu cât suferă Lato că n-a fost convocat. Nu se poate ca Stanciu să nu fie chemat nici măcar la tineret", a spus Laurenţiu Reghecampf. Despre eternul ignorat, Sânmărtean, nici nu mai are rost să vorbim.

Dinamoviştii au luat foc când au auzit că steliştii contestă prezenţa jucătorilor lor la lot. "Au fost situaţii când n-am avut niciun jucător convocat. Au luat şi de la Steaua jucători, nu ar trebui comentate aceste decizii ale selecţionerului", a spus acţionarul principal al "câinilor", Ionuţ Negoiţă.

Echipa naţională, în haine noi

CLIIMA20140303_0080_1.jpg

Scandal din cauza lui Piţurcă

"Tricolorii" au prezentat ieri noul echipament de joc produs de Adidas ce va fi folosit în preliminariile EURO 2016. Ţinuta de bază e galbenă, având pe mâneci dungile adidas de culoare roşie, dar şi o dungă oblică albastră. Cel de-al doilea rând de echipament e roşu, dungile companiei sunt galbene, iar linia oblică albastră a fost menţinută. Echipamentul costă între 137 şi 182 de lei.

 
 
Loading...