Alte articole

Nicolo Napoli refuză să plece de la Poli Iaşi, dar şefii au pornit deja negocierile cu alţi antrenori, primul pe listă fiind fostul secund al naţionalei, Daniel Isăilă. Preşedintele clubului, Florin Prunea, a spus că nu a tratat cu acesta, însă tehnicianul a afirmat că va face publică înţelegerea propusă de moldoveni.


"Daniel Isăilă nu a fost niciodată o țintă pentru noi și nici nu va fi. Poate este într-o "eclipsă" de oferte și a vrut să iasă în față cu niște declarații. Îl recomand cu plăcere celorlalți conducători, cine îl vrea antrenor să-l ia", a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Dar, Daniel Isăilă i-a dat replica, anunţând că va publica oferta venită de la Iaşi: "Mă și bufnește râsul. Probabil stă foarte prost cu memoria, nu mai știe persoanele cu care se întâlnește. Am să fac o poză cu toată oferta, bonusurile de performanță, sumele din contract, sumele mele și ale secunzilor cu care urma să colaborez. Am să fac o poză la lista asta pe care a făcut-o el, poate așa își aduce aminte. Mă felicit că am luat această decizie, de a nu merge la Iași".

 
 
Loading...