Scandal monstru între acționarii dinamoviști și membrii DDB

Ultima actualizare:

    Fanii dinamoviști au fost învinși de acționarii spanioliFOTO: Sportpictures.eu
Fanii dinamoviști au fost învinși de acționarii spanioliFOTO: Sportpictures.eu

Incidente au avut loc, luni, la hotelul Rin, după Adunarea Generală a Acţionarilor FC Dinamo, presa sportivă scriind că un suporter-acţionar a fost agresat de oamenii de ordine plătiţi de Pablo Cortacero.

Potrivit digisport.ro, la AGA Pablo Cortacero a propus mărirea capitalului social cu 5 milioane de euro, plan care a fost aprobat. Totodată, omul de afaceri din Granada ar fi explicat că 6,5 milioane de euro, bani pe care el i-a trimis, sunt blocaţi de către Agenţia de Spălare a Banilor din Anglia. Spaniolul l-ar fi scos din Consiliul de Administraţie (CA) pe Cornel Ţălnar şi ar fi mărit numărul de membri din CA, de la cinci la şapte.

După şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor (AGA). Pablo Cortacero şi ceilalţi iberici din conducere s-au dus la hotelul Rin, unde ar fi izbucnit o bătaie în urma căreia au fost sesizate Poliţia şi Salvarea. Se pare că la Rin a ajuns şi un om important din programul DDB, Alexandru Anghel, care le-a reproşat spaniolilor situaţia în care a ajuns clubul. Spiritele s-au încins, iar unul dintre bodyguarzii angajaţi de Cortacero ar fi devenit violent, notează digisport.ro. Gsp.ro scrie, citând surse, că bodyguardul l-a doborât la podea pe suporterul care începuse să înjure.

Andrei Gerea. fost ministru şi membru în programul DDB, a reacţionat dur la Digi Sport: ”Să ajungi să agresezi un fan al clubului? Au trecut de o linie roşie. Aceşti oameni nu mai au ce căuta la Dinamo. În momentul în care un bodyguard al lui Cortacero a lovit acel fan, s-a terminat totul. I-o fi zgâriat timpanul acel suporter, de asta s-a întâmplat totul, nu? Ne pot agresa bodyguarzii pe stradă pentru că ne spunem părerea? Îi era viaţa pusă în pericol lui Cortacero? Băieţii aceia cu muşchi şi creier puţin au lovit un acţionar al clubului, n-au fost instruiţi. Am înţeles că aceşti impostori care sunt acţionari la Dinamo au anunţat că au trimis deja nişte milioane de euro, de săptămâna trecută. E limpede, banii n-au ajuns. Această mărire de capital a fost făcută pe vorbe. Jucătorii pleacă, au anunţat deja. După revelion, la revedere! De ce, că se joacă de acţionarul acest nesimţit (n.r. - Cortacero)? E un golan din Spania, să se întoarcă de unde a venit. Să predea acţiunile, să spună ce bani a dat, de unde i-a avut. Să-şi ia banii înapoi şi să plece. Trebuie să plătească legal pentru tot ce a făcut, pentru înşelăciune”.

Peluza Cătălin Hîldan a notat, pe Facebook, că spaniolii prelungesc incertitudinea la Dinamo prin ce s-a întâmplat la AGA şi că se încearcă intimidarea angajaţilor români din club.

“În Adunarea Generală a Acţionarilor de astăzi, convocată de Cortacero şi condusă, în fapt, de Şerdean, au fost reiterate promisiunile, în încercarea de a adânci GROAPA care i se tot sapă clubului Dinamo. Felul în care a fost organizată această şedinţă AGA este o nouă dovadă a lipsei de profesionalism a acţionarului majoritar. Aceleaşi promisiuni deşarte, aceleaşi vorbe aruncate în vânt, într-o profundă lipsă de respect faţa de toţi angajaţii clubului şi a suporterilor lui.

Acţionarul majoritar Cortacero a reiterat faptul că la începutul lunii decembrie a fost transferată o sumă în valoare de 1.500.000 € către Dinamo, fără să îşi explice de ce nu a ajuns, deşi au trecut aproape 3 săptămâni. Mai mult decâ atât, săptămâna trecută au mai plecat câteva milioane către club, care nici aceştia nu au ajuns. EVIDENT. Partea spaniolă nu a putut furniza nici un fel de dovadă ca aceste viramente au fost într-adevăr iniţiate. A fost întrebat dacă are SWIFT-ul tranzacţiei sau nr de cont din care au fost viraţi. A spus că nu are aşa ceva. Plastic spus, pentru cei care au crezut că vine Moş Crăciun, surpriza a fost sosirea lui Grinch, care face tot posibilul să ne strice tuturor sărbătorile.

NU LE VOM PERMITE SĂ FACĂ ASTA!

Spaniolii au revenit în birourile clubului pe o poziţie de forţă, pe care nu o vom accepta. Sperăm să îşi revizuiască atitudinea faţă de angajaţi, care în aceste momente sunt puşi să dea explicaţii. Se forţează inclusiv repunerea pe poziţii a celor revocaţi din funcţii în precedenta şedinţă a CA. Se încearcă intimidarea angajaţilor români din club.

Care este scopul acestor pseudo-investitori? Probabil acela de a angaja clubul în alte şi alte datorii în perioada imediat următoare. Din nou afirmăm foarte clar, că NU VOM PERMITE AŞA CEVA.

DDB are în acest moment mai multe variante de lucru pe masă, urmând ca în urma discuţiilor cu juriştii să anunţăm paşii pe care îi vom urma.

Suporterii, angajaţii şi toţi cei care iubim Dinamo nu ne putem permite riscul de a aştepta să se întâmple DEZASTRUL.

DDB ESTE AICI ŞI NU VOM AVEA LINIŞTE PÂNĂ CÂND NU VOM LIMPEZI LUCRURILE!

ECHIPA ASTA NU SE VA DEZINTEGRA, AŞA CUM PARE CĂ SUNĂ PLANUL ACESTOR PERSONAJE”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net