Scandal monstru între Dinu şi Chirilă. "A vândut pantofi falşi. N-are nici valoarea virgulelor lui taică-su!" Vezi ce spune antrenorul Chiajnei!

Ultima actualizare:

    Cornel Dinu
Cornel Dinu

Ziua şi scandalul în Liga I. Aceasta pare frecvenţa certurilor dintre oamenii de fotbal din România. Ultimul îi are ca protagonişti pe Ionuţ Chirilă, tânărul antrenor al Chiajnei, fiul fostului mare gazetar, Ioan Chirilă, şi „Procurorul" din Ştefan cel Mare.

Cel care a aruncat primul piatra a fost Chirilă, care a spus că a ratat în trecut un contract la Dinamo pentru că l-a sabotat Cornel Dinu. „În 2011 m-a chemat Dragoş Săvulescu, mi-a spus să mă urc în primul avion, pentru că el şi cu Borcea au zis că nu mai investesc niciun ban la Dinamo dacă nu sunt numit eu ca să fac reconstrucţie. S-a dus Dinu şi a plâns trei ore în genunchi la Nicoale Badea ca să nu fiu pus la Dinamo, din ura pe care o are faţă de mine, şi m-a blocat. Dacă are onoare, Dinu ar trebui să plece de la Dinamo! Dacă stă pentru acele 45 de milioane pe care le câştigă, îi dau eu banii ăştia ca să plece", a spus Chirilă. Răspunsul legendei lui Dinamo n-a întârziat şi a fost pe măsură. „Din câte ştiu, Badea şi Borcea îl consideră pe Chirilă un măscărici. E adevărat că aveau pregătit un rol pentru el, dar sub cupola circului, ca să sperie copiii năstruşnici. Nu are nici măcar valoarea virgulelor din textele lui taică-su. „Ca orice pantofar, ca orice comercializant de pantofi, şi ăia falşi, poate are de unde să-mi dea acei bani. Îmi aduc aminte cum i-a vândut lui Borcea o pereche cu 1400 de euro, aceeaşi pereche pe care eu îi aveam în picioare cu 400, de la Paciotti", a spus Dinu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net