Un suporter al echipei Borussia Dortmund în vârstă de 80 de ani a decedat în timpul partidei câştigate, pe teren propriu, în faţa celor de la FSV Mainz, 2-0. Galeria şi jucătorii au cântat pentru fanul care a suferit un atac de cord.


Un suporter al echipei Borussia Dortmund a decedat în timpul meciului cu Mainz, vestea s-a răspândit printre spectatorii prezenţi şi galeria gazdelor a încetat să mai cânte până la final. Persoana de 80 de ani a avut un atac de cord, iar un alt fan al Borussiei Dortmund a suferit un infarct, a fost resuscitat şi transportat la spital, iar starea sa de sănătate este stabilă.

"În timpul meciului cu FSV Mainz, au avut loc două incidente tragice la stadion. Doi spectatori au avut nevoie de îngrijiri medicale şi din păcate unul dintre ei a decedat. Suntem trişti, iar gândurile noastre se îndreaptă către familia lui. Cea de-a doua persoană se află în stare stabilă la spital", se arată într-un comunicat al clubului.

Borussia Dortmund a învins cu scorul de 2-0 (1-0) formaţia FSV Mainz şi a revenit la cinci puncte în urma liderului Bayern Munchen.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Reus '30 şi Kagawa '73.

Pe finalul meciului, cei 80.000 de oameni din tribune au început să cânte melodia You'll Never Walk Alone, iar jucătorii i-au acompaniat.

 
 
Loading...