Schimbaţi-vă indisponibilii la Star Manager! 6 absenţe de marcă în această etapă

Ultima actualizare:

    MessiFoto: Guliver/ Getty Images
MessiFoto: Guliver/ Getty Images

Liga Campionilor are programată la mijlocul acestei săptămâni a doua etapă din faza grupelor iar la super-jocul virtual oferit de Click! e mare agitaţie.

Mai mulţi jucători care au văzut cartonaşul roşu în primul meci nu pot juca, iar după partidele din campionatele interne, disputate între timp, au mai căzut şi alţii. Pentru a nu pierde puncte preţioase vă ţinem la curent cu aceste informaţii. Astfel, toţi cei care îi aveţi în echipe pe Gregus, mijlocaşul celor de la FC Copenhaga, pe Sydorcuk, mijlocaşul celor de la Dinamo Kiev, pe Veratti, de la Paris Saint Germain şi pe Olivier Giroud, vârful lui Arsenal, înlocuiţi-i imediat! Cu toţii au fost eliminaţi în jocurile din urmă cu două săptămâni şi sunt suspendaţi pentru confruntările din această rundă a doua. De asemenea, cel mai selecţionat jucător de la Star Manager, Lionel Messi, pe care îl au în echipă nu mai puţin de 44% dintre jucătorii înscrişi pe Star Manager, nu va putea evolua nici el în deplasarea de la Gladbach. Starul argentinian al Barcelonei s-a accidentat în partida de campionat cu Atletico Madrid, încheiată 1-1 pe Camp Nou, şi va mai sta pe tuşă încă două săptămâni. Cum Messi e şi cel mai scump dintre toţi, nu va fi o totuşi problemă să-l înlocuiţi cu oricine altcineva de calibru apropiat. Tot accidentat va lipsi probabil cu Real Madrid şi Marco Reus, starul Borussiei Dortmund, care n-a prins niciun minut în acest sezon din cauza unei lovituri din stagiunea precedentă.

Giroud s-a luat la bătaie cu Veratii în PSG - Arsenal, scor 1-1, şi ambii au fost eliminaţi. Pentru ambele echipe urmează însă două meciuri aparent uşoare, la Ludogoreţ, respectiv acasă cu Basel, care ar trebuie rezolvate şi fără ei
Giroud s-a luat la bătaie cu Veratii în PSG - Arsenal, scor 1-1, şi ambii au fost eliminaţi. Pentru ambele echipe urmează însă două meciuri aparent uşoare, la Ludogoreţ, respectiv acasă cu Basel, care ar trebuie rezolvate şi fără ei

De asemenea, luaţi în calcul şi forma de moment a unor jucători care costă o avere, dar care până acum n-au rupt gura târgului! Vă enumerăm doar câţiva: Higuain, de la Juventus, a marcat destul de puţin în acest sezon şi costă 15,2 milioane de euro, Cristiano Ronaldo valorează 17 milioane de euro virtuali şi cu Las Palmas a fost schimbat pe final după o prestaţie execreabilă, iar Lewandowski e şi el cotat la 15,8, dar de asemenea a avut puţine reuşite pentru Bayern în acest sezon.

Cei care nu v-aţi înscris până acum la Star Manager o mai puteţi face AICI până în etapa a treia din faza grupelor, când încheiem testele şi începem lupta pe puncte şi pe premii! Nu rataţi!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net