Se cere rejucarea meciului Franța - Elveția! Un fan a strâns peste 200.000 de semnături pe o petiție

Ultima actualizare:

    Fanul susține că Sommer n-a avut niciun picior pe linia porții în momentul în care Mbappe a șutatFoto: Guliver / GettyImages
Fanul susține că Sommer n-a avut niciun picior pe linia porții în momentul în care Mbappe a șutatFoto: Guliver / GettyImages

Un suporter al Franței a lansat o petiţie prin care se cere rejucarea meciului cu Elveţia (3-3, 4-5 la loviturile de departajare) din optimile de finală ale Euro 2020! Până acum a strâns peste 200.000 de semnături, potrivit lesoir.be.

S-a specificat și motivul pentru care s-a lansat această cerere neobișnuită: "Portarul Sommer nu era pe linia porţii când Mbappé a executat lovitura de departajare".

Fan al campionilor mondiali, Pierre s-a angajat în această acțiune de a obţine rejucarea meciului dintre Franţa şi Elveţia. Iar până astăzi (joi, 1 iulie), după-amizaă, au fost înregistrate peste 215.000 de semnături.Franţa a fost eliminată, luni, 28 iunie, în optimile de finală ale Euro 2020, după ce a fost depășită (4-5), la loviturile de departajare, de selecţionata Elveţiei, într-un meci disputat pe Arena Naţională.La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 3-3. Pentru Franţa au marcat Karim Benzema (min. 57, 59) şi Paul Pogba (min. 75), iar pentru Elveţia au înscris Haris Seferovic (min. 15 şi 81) şi Mario Gavranovic (min. 90). În minutul 55, elveţianul Ricardo Rodriguez a ratat un penalty. Elveţienii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 84.La loviturile de departajare pentru Franţa au transformat Pogba, Giroud, Thuram, Kimpembe, iar Mbappe a ratat. Pentru Elveţia au concretizat Gavranovic, Schar, Akanji, Vargas, Mehmedi.

Euro 2020Optimi de finală

Italia - Austria 2-1 (după prelungiri)Țara Galilor - Danemarca 0-4Belgia - Portugalia 1-0Olanda - Cehia 0-2Spania - Croația 5-3 (după prelungiri)Franța - Elveția 3-3 (4-5 la loviturile de departajare)Anglia - Germania 2-0Suedia - Ucraina 1-2 (după prelungiri)

Sferturi de finală

Vineri, 2 iulieOra 19.00: Spania - ElvețiaOra 22.00: Belgia - Italia

Sâmbătă, 3 iulieOra 19.00: Cehia - DanemarcaOra 22.00: Ucraina - Anglia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net