Se răzbună Mulţescu pe Andone?

Ultima actualizare:

    Gigi Mulţescu  şi Ioan Andone  promit un meci  pe viaţă şi pe  moarte la Severin
Gigi Mulţescu şi Ioan Andone promit un meci pe viaţă şi pe moarte la Severin

Universitatea Craiova şi Dinamo au mâine derby şi un eşec al „câinilor” l-ar putea costa postul pe Andone, mai ales că Şumudică se anunţă ca înlocuitorul perfect. Ar fi „plata” făcută de Mulţescu pentru cele întâmplate acum câţiva ani.

„Am fost colegi la Dinamo. Ne cunoaştem, dar nu pot spune că suntem prieteni apropiaţi. Am avut o relaţie familiară”, s-a limitat să spună tehnicianul oltenilor referindu-se la legătura cu Ando, deşi au împărţit vestiarul în anii ’80 în „Ştefan cel Mare” şi au câştigat un campionat şi o Cupă. Până acum s-au întâlnit de multe ori ca rivali, dar două episoade l-au marcat pe cel poreclit „Turcul”.

În 2008, Mulţescu era pe banca „câinilor”, iar „Fălcosul” o conducea pe CFR. Meciul direct s-a încheiat cu victoria clujenilor, 2-1, fapt ce a provocat despărţirea roş-albilor de tehnician. Oficial, şi-a dat demisia, dar a fost „împins” de acţionari să plece, bilanţul său de atunci fiind de două victorii, două remize şi o înfrângere. Apoi, în 2009, din nou a avut de suferit.

El negocia cu Al Ettifaq şi mai primise încă o ofertă. A cerut puţin timp de gândire, a refuzat al doilea club şi s-a hotărât să semneze cu saudiţii, însă şeicii de la Al Ettifaq l-au anunţat că între timp a fost instalat Andone. În aceea perioadă, “Turcul” a stat un an şi jumătate fără echipă, după despărţirea de Dinamo în aprilie 2008, a preluat-o pe Ceahlăul abia în octombrie 2009. Acum, el se poate răzbuna. O victorie a oltenilor ar putea duce la demisia lui Andone de la Dinamo, mai ales că tehncianul Astrei, Şumudică, e tentat să vină la trupa roş-albă.

Tramvaiul «Craiova Maxima»

simeon stalpnicul png

Oficialii celor de la CS U Craiova au promovat meciul cu Dinamo printr-o acţiune inedită. Cu ajutorul autorităţilor din Craiova au “îmbrăcat” un tramvai cu fotografii ce arătau marile performanţe ale “Craiovei Maxima”. Foste glorii ale clubului oltean, ca Negrilă, Ungureanu sau Beldeanu, au mers cu tramvaiul respectiv şi i-au îndemnat pe ceilalţi călători să ia cu asalt oraşul Turnu Severin, acolo unde se va juca meciul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net