Se răzbună pe Gaz Metan?

Ultima actualizare:

    Gnohere este golgeterul  campionatului, cu 4 goluri  marcate pentru FCSBFOTOGRAFII: Sportpictures.eu
Gnohere este golgeterul campionatului, cu 4 goluri marcate pentru FCSBFOTOGRAFII: Sportpictures.eu

FCSB – Gaz Metan Mediaş a fost în ultimii ani un clasic cu probleme pentru bucureşteni. Trupa lui Cristi Pustai i-a scos peri albi actualei vicecampioane, şi chiar poate spune că i-a furat un titlu! După înfrângerea cu Viitorul, Dică şi compania nu mai au însă voie să calce strâmb, dacă vor Liga Campionilor!

Teoretic, ar trebui să fie floare la ureche! Medieşenii au un start de sezon catastrofal şi nimeni nu înţelege cum o echipă care a fost la un pas de cupele europene sezonul trecut e acum penultima în clasament! Curtean şi compania au câştigat un singur meci, acel 2-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, şi doar Juventus Colentina adunase mai puţin după primele nouă meciuri. Astfel, FCSB e aşteptată să facă iureş diseară, mai ales după acest 3-0 cu Viktoria Plzen, din Liga Europa. E şi obligată! CFR n-a comis niciun accident, exceptând acel 3-4 de la Timişoara, şi trupa lui Dan Petrescu vrea să evadeze din pluton înainte de play-off. Iar roş-albaştrii spun că n-o vor lăsa, pentru că au descoperit cheia succesului! „Strategia noastră a fost să avem atitudine foarte bună, dar strategia de joc nu pot s-o zic, ţine de vestiar. Am analizat greşelile după meciul cu FC Viitorul, am vizionat şi ce era de vizionat, pentru că nu a fost bine ce a fost acolo, ne-am schimbat atitudinea şi acesta e principalul lucru. Ne dorim foarte mult să ţinem aproape de CFR, avem nevoie de acest lucru”, a declarat mijlocaşul Dragoş Nedelcu. Un al obiectiv în alt 10-lea meci al sezonului pentru FCSB este ca „perla” Denis Alibec să spargă în sfârşit gheaţa şi în campionat! Atacantul în vârstă de 26 de ani n-a marcat încă în stagiunea 2017-2018 din Liga 1, deşi a apărut de şase ori, de patru ori ca titular, iar de alte două ori intrând pe parcurs. În schimb, Harlem Gnohere a punctat deja de patru ori şi e golgheterul campionatului, la egalitate cu alţi cinci jucători. Din acest motiv este francezul atât de frustrat că nu primeşte mai multe şanse în Liga 1, dar mai ales în cupele europene, unde a prins 84 de minute din cinci partide. Roş-albaştrii vor efectua probabil multe schimbări în primul 11 pentru că după partida cu Gaz Metan Mediaş îi aşteaptă un program infernal! FCSB va juca în decurs de doar şapte zile derby-ul pentru titlu, la CFR Cluj, apoi urmază pe Arena Naţională „Derby de România”, cu Dinamo, şi pe 28 septembrie al doilea meci din grupele Ligii Europa, la Lugano.

Îl aşteaptă pe Becali cu altă damigeană


    Gigi Becali  este apropiat  de jucători
Gigi Becali este apropiat de jucători

FCSB s-a resuscitat miraculos într-o singură săptămână şi după acel 0-1 şocant la Viitorul a ajuns la un 3-0 entuziasmant, cu Plzen. Secretul pare să stea în licoarea magică adusă de Gigi Becali în cantonamentul echipei între cele două partide, iar patronul a spus că această practică va deveni obişnuinţă. „Îl aşteptăm şi înainte de meciurile viitoare. Ne-a şi promis că de acum încolo o să bem vinul acela bun înainte de meciuri. Îl aşteptăm să vină cu damigeana şi să bem înainte de fiecare meci un pahar de vin cu el”, a declarat Constantin Budescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net