Şefii din Liga I, Revelion cu repetiţie

Ultima actualizare:

    Sejurul la Poiana Braşov, la  hotelul “Aurelius-Împăratul Romanilor”  îl costă pe Gigi Becali 12.000 de  euro pentru întreaga familie
Sejurul la Poiana Braşov, la hotelul “Aurelius-Împăratul Romanilor” îl costă pe Gigi Becali 12.000 de euro pentru întreaga familie

„Click!" vă dezvăluie cum se vor distra granzii fotbalului românesc. Dacă Gigi Becali şi Cristi Borcea vor scoate din buzunar zeci de mii de euro pentru distracţie, George Copos îşi va face toate plăcerile gratis.

Ca de obicei în ultimii ani, şeful Stelei, Gigi Becali, va sărbători Revelionul la Poiana Braşov. Totuşi, el nu se va mai caza la hotelul lui Copos. Motivul? Patronul Rapidului l-a dat în judecată pe stelist pentru că nu şi-ar fi plătit sejurul şi de atunci, simţindu-se jignit, latifundiarul din Pipera nu vrea să mai aibă vreo legătură cu acesta.

Astfel, conducătorul celor din Ghencea a ales un stabiliment de cinci stele, "Aurelius-Împăratul Romanilor", unde a închiriat pentru cinci nopţi un apartament pentru el şi familia sa, iar pentru prieteni şi rude a ales alte opt camere, nota de plată fiind de peste 12.000 de euro. Oricum, pentru aceşti bani, Gigi şi anturajul său se vor răsfăţa cu bucate alese, iar la trecerea dintre ani vor servi muşchi de vită argentinian, homar, ficat de gâscă sau caviar. De asemenea, băuturile vor fi din cele mai fine, iar şampania, preferata lui Gigi Becali, va fi la discreţie.

În schimb, George Copos va sta la Hotel Sport, unde va avea parte de aproape acelaşi lux ca patronul roş-albaştrilor, diferenţa fiind că rapidistul nu va scoate niciun ban din buzunar, el deţinând stabilimentul de patru stele. Şi, aici, de Revelion, rapidistul se va bucura de un program artistic live, masă festivă şi băuturi alese.

Ca o altă diferenţă între cei doi oameni de fotbal, şeful celor din Giuleşti se poate relaxa şi la Spa sau pe pârtie, fiind un împătimit al schiului, în timp ce Becali nu este un fan al sporturilor de iarnă.

Familia Lucescu, în Qatar

Mircea Lucescu şi soţia sa, Neli, vor petrece Revelionul alături de Răzvan şi restul familiei, în Qatar, acolo unde tehnicianul de 43 de ani o pregăteşte pe El Jaish. Destinaţia pentru Revelion a fost aleasă în funcţie de programul lui Răzvan, care va începe imediat antrenamentele la El Jaish, echipă ce în februarie va debuta în Liga Campionilor Asiei. De Crăciun, familia Lucescu a sărbătorit în ţară.

Borcea se bronzează pe iaht, în Caraibe

Cristi Borcea nu va fi alături de naşul său, Gigi Becali, fostul preşedinte executiv al roş-albilor preferând o destinaţie exotică. El a ales să-şi petreacă perioada Sărbătorilor de iarnă pe un vas de lux în Caraibe.

Dinamovistul, alături de familie şi prieteni, va sta o săptămână la bordul unei navei cotate la cinci stele şi se va bucura de soare, vremea în această perioadă în Caraibe fiind în jur de 27 de grade Celsius. În noaptea de Revelion, „Leonidas" se va delecta cu show-ul organizat pe vas, dar nu va putea servi produse tradiţionale româneşti, petrecerea fiind una cu specific mediteranean. Oricum, după ce croaziera se va încheia, Borcea va rămâne la Miami, unde este stabilit de mai mult timp.

Cristi Borcea deţine un restaurant în Miami, „La Vendetta", acolo unde se va organiza o petrecere de Revelion cu specific românesc. În meniu sunt incluse produse tradiţionale, ca sarmale cu mămăliguţă şi smântână sau cârnaţi de casă, iar programul artistic e asigurat de o formaţie românească şi de Carmen Harra, însă intrarea costă 150 de dolari de persoană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net