Şeful arbitrilor a pus la zid o rudă a unui stelist: «Problema este de neîncredere»

Ultima actualizare:

"În ceea ce îl priveşte pe Dima, dincolo de faptul că el a controlat faza şi nu am înţeles de ce nu a avut curajul necesar să ia decizia corectă (n.r. - nu l-a eliminat pe Mihai Pintilii pentru un fault din spate), problema mea este că eu mi-am pierdut încrederea în el, pentru că am avut un dialog cu el după sesizarea cum că ar fi rudă cu cineva de la Steaua.

Am discutat cu el după meci dacă este adevărat, a negat, apoi am mai avut un dialog la CCA şi mi-a spus că nu există niciun fel de rudenie între el şi angajatul Stelei, după care a apărut un articol, l-am citit, l-am sunat şi a zis că nu e adevărat şi apoi l-am rugat să verifice cu soţia lui dacă este sau nu adevărat. A revenit şi mi-a spus că străbunicul soţiei cu străbunicul angajatului de la Steaua au fost fraţi. Problema este de neîncredere. Nu cred că este un lucru pe care să nu-l fi ştiut de la început", a spus Deaconu.

"El trebuia să evite această situaţie. A avut trei momente când ne putea înştiinţa, o dată prin fişa de evidenţă personală, în care trebuia să menţioneze că este în conflict de interese cu Steaua, pentru că are o rudă. Apoi în momentul în care a primit delegarea putea să sune şi să spună că nu poate merge la meci din cauza acestui fapt şi a treia oară când, deşi l-am întrebat direct, să spună că nu îl influenţează. A trebuit să insistăm de foarte multe ori până să ne spună care este situaţia lui reală", a completat Deaconu.

"La acel meci au fost greşeli şi într-o direcţie şi în alta. O decizie în privinţa lui se va lua în urma unei şedinţe a CCA", a explicat şeful arbitriilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net