Semifinală pentru titlu

Ultima actualizare:

    Jucătorii lui PAOK  așteaptă derby-ul  cu Olympiakos
Jucătorii lui PAOK așteaptă derby-ul cu Olympiakos

Răzvan Lucescu trăieşte în Grecia un vis din care vrea să se trezească abia pe 6 mai cu o sticlă de şampanie în mâna şi cu o coroană de campion deasupra capului. Până atunci mai e mult, dar meciurile cu adevărat decisive sunt cele cu urmăritoarele sale. Primul e azi.

Olympiakos e pe locul 3, la şase puncte în spatele lui PAOK, dar campiona ultimelor şapte sezoane nu poate abandona lupta. O victorie azi pe Toumba Stadium ar aduce-o la 3 puncte de trupa lui Lucescu şi orice s-ar putea întâmpla până la final. Astfel, încă în aşteptarea unei eventuale depunctări care nu a venit oficial după incidentele de la derby-ul lui Olympiakos cu AEK, Lucescu trebuie să înjunghie bestia cu mâna lui şi s-o scoată din cărţi definitiv. Va fi însă foatre greu pentru că, în ciuda câtorva gafe care au adus-o în această postură, Olympiakos are cel mai valoros lot din campionatul grec. 

Kevin Mirallas, cotat la 10 milioane de euro şi împrumutat de le Everton, Marko Marin, neamţul produs de Werder Bremen şi trecut pe la Chelsea, sau iranianul Karim Ansarifard, golgheterul campionatului cu 13 reuşite, joacă toţi în alb-roşu. Şi un egal i-ar ajunge trupei lui Lucescu junior, care ar păstra diferenţa faţă de Olympiakos şi ar rămâne doar cu grija la AEK Atena. Galben-negrii joacă abia mâine la Atromitos, locul 4 şi echipă greu de bătut în deplasare, dar chiar şi în cazul unei victorii PAOK ar sta tot la mâna ei. Asta pentru că peste două săptămâni urmează meciul direct cu AEK, tot pe Toumba. Echipa din Salonic trebuie să câştige însă pentru a nu termina la egalitate de puncte. Asta pentru că, din păcate, PAOK a pierdut cu acelaşi scor, 1-0, ambele deplasări cu rivalele, din turul campionatului.


    Răzvan Lucescu  este foarte  aproape de  a realiza o  performanță  uriașă în GreciaFotografii: Epa
Răzvan Lucescu este foarte aproape de a realiza o performanță uriașă în GreciaFotografii: Epa

Grecii se tem de violenţe

Importanţa partidei cu Olympiakos se vede din numărul fanilor care au luat cu asalt casele de bilete ale micuţului stadion din Salonic. Deşi are o capacitate de 30.000 de locuri, 100.000 de oameni au cerut tichete şi cozile s-au întins pe sute de metri. Asta e şi de bine, dar şi de rău. Suporterii lui PAOK sunt unii dintre cei mai răi din Grecia şi sezonul trecut au jucat ultimele şase partide cu porţile închise din cauza unor incidente provocate tocmai la acest derby sângeros cu Olympiakos. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net