„Seniorul” Denis Drăguş, vedetă la naţionala de tineret

Ultima actualizare:

    Denis Drăguş
Denis Drăguş

Selecţionat în trecut la naţionala mare, atacantul Viitorului a fost cel mai bun jucător în amicalul tricolorilor mici contra Belgiei (3-3).

Naţionala de tineret a depăşit cu bine dificilul test cu Belgia, prima partidă de verificare în vederea Campionatului European din 2019. Conduşi cu 3-1 până în minutul 90, jucătorii lui Rădoi au smuls o remiză (3-3) cu două reuşite pe final de partidă, semnate de Olaru şi Ciobanu, ambii intraţi pe teren în repriza secundă.

Din tabăra noastră, remarcatul meciului a fost însă vârful Denis Drăguş, autor al primului gol, din penalty, şi al altor faze spectaculoase. Atacantul crescut de Gică Hagi la Viitorul a bifat prima sa prezenţă la naţionala Under 21, în condiţiile în care Cosmin Contra l-a folosit deja la seniori în confruntările cu Serbia din Liga Naţiunilor. „Chiar dacă în anumite momente confisca mingea, am fost foarte mulţumit de el, atât la antrenamente cât şi la meci. Ăştia sunt jucătorii de calitate, e greu să-i limitezi pentru că le iei din calităţi”, a declarat Mirel Rădoi despre Drăguş.

Peste şase zile, la 23 noiembrie, naţionala României îşi va afla adversarele din grupă la Europeanul de tineret din Italia şi San Marino. „În viziunea celorlalte echipe, suntem cea mai slabă naţională de la Euro, dar nu le va fi uşor cu noi. Avem obiectiv locurile 1-4”, a declarat Rădoi, care împotriva Belgiei a fost nevoit să se descurce fără 9-10 jucători de bază, majoritatea convocaţi de Contra la prima reprezentativă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net