Sepsi a învins pe CFR chiar la Cluj!

Ultima actualizare:

    CFR Cluj a fost învinsă acasă de SepsiFOTO: Sportpictures.eu
CFR Cluj a fost învinsă acasă de SepsiFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj a ratat șansa de a menține distanța de măcar două puncte în fața FCSB chiar când îi era lumea mai dragă. Ardelenii au fost învinși acasă de Sepsi, scor 1-0.

Sepsi Sfântu Gheorghe a mai detonat o bombă în Liga 1 după ce le-a învins pe FCSB și pe Universitatea Craiova: a învins=-o cu 1-0 pe CFR chiar la Cluj. Unicul gol al meciului a fost marcat de Safranko în minutul 41.

Supărat, antrenorul clujenilor, Edi Iordănescu, a declarat: "Adversarul are respectul nostru. Ne-au plăcut când au învins Craiova și FCSB, iar așa trebuie să acceptăm acest moment. Această înfrângere vine în cel mai prost moment posibil pentru noi.

Adversarul a venit, a jucat, iar noi am fost într-o zi în care am simțit că am vrut, dar n-am putut. Am creat prea puțin în prima repriză, am fost pasivi și le-am dat șansa să fie periculoși. Am terminat meciul cu Costache fundaș dreapta, am aruncat toți atacanții în careu, dar cred că ne-a lipsit și șansa. Poate meritam un punct, mai mult clar nu.

Partea bună este că suntem în continuare la mâna noastră și e bine că a căzut un mit. Dacă era vreo urmă de relație între cele două echipe, nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat astăzi. Nu avem timp să ne plângem de milă, trebuie să ne ridicăm și să continuăm", a spus tehnicianul

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net