Şi-au făcut vacanţa printre stânci

Ultima actualizare:

    Claudiu Keşeru şi Adi  Popa, alături de soţii,  au vizitat Marele CanionFOTOGRAFII: Facebook
Claudiu Keşeru şi Adi Popa, alături de soţii, au vizitat Marele CanionFOTOGRAFII: Facebook

După un an greu, vine o binemeritată vacanţă! Fotbaliştii au avut un 2015 plin, iar acum se bucură la maximum de zilele libere. Nu sunt multe, pentru că majoritatea echipelor reîncep pregătirea în prima săptămână din ianuarie. Sportivii au ales destinaţii care de care mai exotice şi îndepărtate, cei mai mulţi preferând zonele cu temperaturi cu multe grade Celsius. Este şi cazul bunilor prieteni Adi Popa şi Claudiu Keşeru, foşti colegi la Steaua.

2015 a fost de poveste pentru stelişti. Cel puţin prima parte a anului, atunci când cei din Ghencea şi-au adjudecat toate trofeele pe plan intern. Lucrurile s-au precipitat în noul an competiţional, dar, odată cu revenirea antrenorului Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică, steliştii speră ca şi echipa să ajungă din nou în fruntea clasamentului. Până la calculele sportive, pe care în mod sigur le vor face după prima săptămână din ianuarie, fotbaliştii îşi văd în aceste zile liniştiţi de vacanţă. Se relaxează care mai de care în locuri exotice, departe de frigul din ţară. Printre principalii artizani ai succeselor obţine de stelişti în 2015 au fost Claudiu Keşeru şi Adi Popa, doi dintre jucătorii-cheie ai campioanei în sezonul încheiat în vară. Buni prieteni, ei şi-au făcut planuri să petreacă împreună Sărbătorile de iarnă şi nu singuri, ci cu soţiile, dar şi cu familia Reghecampf, care-i aştepta în Statele Unite ale Americii.

Se bronzează pe plajele din Cancun

Astfel, Keşeru şi Popa au decis să meargă câteva zile în Las Vegas, pentru ca apoi să ”zboare” în Mexic, unde vor petrece Revelionul. Până să ajungă la noaptea dintre ani, steliştii au savurat din plin toate atracţiile pe care le oferă Las Vegasul. Bineînţeles, au avut ghizi pe măsură, soţii Reghecampf fiind obişnuiţi ai locurilor. Adi şi Adelina Popa, Laura şi Claudiu Keşeru nu puteau rata ocazia de a vizita şi Marele Canion, una dintre principalele atracţii turistice ale zonei. Au petrecut o zi printre stâncile din Arizona şi, evident, au imortalizat momentele şi le-au publicat pe site-urile de socializare. După această aventură, cei doi fotbalişti şi consoartele lor şi-au făcut bagajele pentru că-i aşteptau plajele din Mexic. Revelionul îi va găsi pe plajele din Cancun, acolo unde vor rămâne până la sfârşitul acestei săptămâni.

Reghe transferă din Vegas

17 sport pintilii jpeg

Laurenţiu Reghecampf a revenit la Steaua acum o lună, mutarea reaprinzând speranţele roş-albaştrilor la titlu. Parcursul bun al echipei din noul său mandat i-a dat ”aripi” şi patronului Gigi Becali, acesta fiind de acord ca antrenorul să transfere ce jucători vrea şi are nevoie. Din Las Vegas, de unde petrece Sărbătorile alături de soţia, Anamaria Prodan, şi cei trei copii, Reghecampf  i-a readus la Steaua pe doi dintre favoriţii săi, mijlocaşii Alex Bourceanu, pe care la vară vrea să-l şi cunune, şi Mihai Pintilii. Bourceanu a venit liber de contract, după ce turcii de la Trabzonspor au dorit neapărat rezilierea contractului. Pintilii semnase pe doi ani cu Hapoel Tel Aviv, însă  intrase în ultimele şase luni de contract şi putea pleca gratis la vară.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net