Şi-au luat atacant model

Ultima actualizare:

    Fotbalistul are ca  pasiune modellingul,  fiind eroul mai multor pictoriale în Franţa
Fotbalistul are ca pasiune modellingul, fiind eroul mai multor pictoriale în Franţa

Astra încearcă să recupereze timpul pierdut şi să-şi acopere pe ultima sută de metri posturile rămase libere prin plecarea jucătorilor în această vară. Giurgiuvenii au reuşit să transfere un nume important, atacantul de 32 de ani Anthony Le Tallec, fotbalist care are în CV nume grele din Europa precum Liverpool, Saint-Etienne, Sunderland sau Auxerre. În timpul liber, noul elev al lui Iordănescu jr. este pasionat de modă, fiind protagonistul unor pictoriale în ţara sa natală, Franţa.

La 13 iulie, Astra joacă în turul doi preliminar al Ligii Europa, iar lotul lui Iordănescu junior este departe de a fi complet. Şefii de la Giurgiu încearcă să mai parafeze câteva trasferuri până la debutul în acest sezon european, iar ultima lor achiziţie este una importantă având în vedere numele fotbalistului luat de la grecii de la Atromitos. Anthony Le Tallec, atacant de 32 de ani, trecut pe la echipe de top din campioanetele din Vest.

  În 2001 a fost adus de Gérard Houllier la Liverpool, la „pachet” cu vărul său, celebrul Sinama Pongolle. N-a rămas în Premier League, ci a fost împrumutat sezoane la rând, la Le Havre, Saint-Etienne, Sunderland, Sochaux, Le Mans, urmând apoi transferuri definitive la Auxerre, Valenciennes şi, în cele din urmă, Atromitos, club de la care l-a şi adus Astra. În Grecia, internaţionalul francez a avut cifre bunicele: 13 goluri marcate în 53 de jocuri. Atacantul are un frate mai mic, tot fotbalist, Damien, 27 de ani, mijlocaş defensiv la sârbii de la Steaua Roşie Belgrad. Ca şi noul vârf al Astrei, şi mezinul Le Tallec a trecut pe la Le Havre, dar apoi a bifat doi ani la Borussia Dortmund. 


    Le Tallec a jucat  în ultimul sezon  în Grecia
Le Tallec a jucat în ultimul sezon în Grecia

Considerat la vârsta junioratului un talent enorm, Anthony nu s-a concentrat exclusiv pe fotbal. A cochetat cu modellingul şi chiar a fost personajul principal în câteva campanii publicitare ale unei companii de lenjerie intimă. De altfel, el nu a fost singurul fotbalist care a făcut reclamă producătorului de lenjerie intimă francez, printre vedetele care au apăru îmbrăcate în produsele companiei se numără Pogba, Sissoko, Hazard, Dani Alves, Gameiro, Nasri sau Matuidi.

Şi Dinamo «trage» de un jucător cu cotă

simeon stalpnicul png

După ce au fost acuzaţi de suporteri că dau afară jucătorii, dar că nu-şi completează lotul, şefii lui Dinamo au ”ieşit din hibernare”. Au adus un grec, Giorgios Katsikas, şi un mijlocaş portughez, Diogo Salomao. Al treilea pe lista managerul ”câinilor”, este atacantul Juan Albin. Fotbalistul originar din Uruguay a fost coleg la Petrolul cu Adi Mutu, ambii fiind antrenaţi la acel moment de tehnicianul Cosmin Contra. În plus, Albin a fost şi coechipier cu ”Guriţă”, la Getafe, în Spania. Cotat la 1.5 milioane de euro, vârful sud-american a dezvăluit că a fost convins de Mutu şi Contra să accepte un contract pe un an la Dinamo şi este aşteptat să revină în România pentru a face vizita medicală şi a semna contractul. În ultimul sezon, Albin a evoluat în Mexic, la Veracruz, şi a marcat un gol în 13 meciuri.

Anthony Le Tallec

  • Data naşterii: 3 octombrie 1984
  • Locul naşterii: Hennebont (Franţa)
  • Înălţime: 1,84 m
  • Post: atacant
  • Echipe la care a jucat:
  • Liverpool, Le Havre, Saint Etiene, Sunderland, Sochaux, Le Mans, Auxerre, Valenciennes, Atromitos
  • Are 10 selecţii în naţionalele de tineret ale Franţei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net