Şi-a muşcat adversarul de mână!

Ultima actualizare:

Luis Suarez e unul dintre cei mai buni atacanţi din lume, dar caracterul său lasă de dorit. Fotbalistul de 26 de ani al echipei Liverpool a comis la finalul săptămânii un gest inexplicabil şi şocant.

Astfel, în derby-ul cu Chelsea de pe „Anfield Road", la o fază banală în careul londonezilor, Suarez s-a repezit către adversarul direct, sârbul Branislav Ivanovic, pe care l-a muşcat de braţ fără nici un fel de ezitare.

Arbitrul n-a văzut faza şi nu l-a sancţionat pe Suarez, deşi Ivanovic i-a arătat urmele de dinţi rămase pe piele. Golgheterul din acest sezon al campionatului Angliei (cu 23 de reuşite) şi-a dat seama de ce-a făcut abia la terminarea partidei. „Sunt trist şi dezolat.

Cer scuze lui Ivanovic şi lumii fotbalistice pentru comportamentul meu de neiertat", a declarat Suarez, care nu e la primul incident de acest fel. Astfel, când juca la Ajax (în noiembrie 2010), a fost suspendat şapte etape pentru că l-a muşcat de ureche pe mijlocaşul Bakkal de la PSV. Oare care va fi următoarea victimă a „Canibalului"?

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net