Şi Mutu putea să cumpere Parma!

Ultima actualizare:

    Clubul la care s-a consacrat atacantul român a fost vândut în schimbul sumei de un euroFoto: Hepta
Clubul la care s-a consacrat atacantul român a fost vândut în schimbul sumei de un euroFoto: Hepta

Cu un efort financiar minim, Adi Mutu ar fi putut deveni patronul echipei italiene la care a strălucit în sezonul 2002-2003, înainte de a se transfera la Chelsea.

Formaţia care făcea furori în urmă cu 15-20 de ani cu jucători precum Buffon, Cannavaro, Crespo, Thuram, Veron şi Taffarel a ajuns de râsul lumii. Pe lângă faptul că în acest moment e pe ultimul loc în campionatul Iteliei, Parma traversează un haos administrativ. Plină de datorii, gruparea emiliană şi-a schimbat zilele trecute patronatul în schimbul simbolicei sume de 1 euro, tranzacţie care se repetă după numai câteva săptămâni.

“Am cerut aceeaşi sumă pe care am plătit-o”, au recunoscut foştii şefi ai Parmei, în frunte cu preşedintele Ermir Kodra. Noul patron al galben-albaştrilor este Giampietro Manenti, care va încarca să salveze echipa de la retrogradare, dar şi să redreseze balanţa economică a clubului. Printre cei care privesc neputincioşi la zbaterile Parmei se află şi Adi Mutu. Fotbalistul român de 36 de ani a avut un sezon fabulos în tricoul italienilor, golurile sale din 2002-2003 propulsându-l în atenţia lui Roman Abramovic, care l-a transferat imediat la Chelsea în schimbul a peste 20 de milioane de euro.

Copos a cerut un euro pentru Rapid

George Copos
George Copos

În 2009, fostul patron al Rapidului, aflat acum la închisoare, a încercat şi el să vândă clubul giuleştean în schimbul a numai 1 euro. Strategia lui George Copos n-a fost „muşcată” însă de nimeni din cauza faptului că Rapid era la acea oră îngropată în datorii, care se învârteau în jurul sumei de 10 milioane de euro. Astfel, cel care i-ar fi plătit 1 euro lui Copos ar fi fost obligat să preia şi debitele imense acumulate la Rapid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net