Şi preşedintele din Iran s-a uitat la meci

Ultima actualizare:

    Rouhani s-a arătat  mulţumit de evoluţia  echipei sale naţionale
Rouhani s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei sale naţionale

S-a demonstrat încă o dată la Iran – Nigeria, 0-0, că fotbalul chiar uneşte lumi. Dacă şi liderul unei ţări musulmane a început să iubească fonemonenul, deşi la început era gata să nu-i lase pe jucători în cantonament, atunci totul este posibil. Carlos Queiroz s-a certat o săptămână cu Hassan Rouhani pentru că preşedintele de 65 de ani al Iranului nu voia să le dea drumul jucătorilor din ţară pentru pregătirile de dinainte de Mondial.

Totul s-a rezolvat, iar la meciul de debut, cu Nigeria, perşii au avut un suporter de lux neaşteptat. Rouhani a lăsat la o parte hainele tradiţionale pentru prima dată de când e preşedinte al Republicii Islamice Iran.

Îmbrăcat în trening, pe o canapea din piele, în faţa unei plasme de ultimă generaţie, cu fistic şi o cană de ceai pe masă, preşedintele a privit cu sufletul la gură partida cu africanii. La final şi-a făcut şi o fotografie pe care a postat-o pe contul său de Twitter în limba engleză cu mesajul: „Mândru că băieţii noştri au obţinut primul punct”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net