Şi-a pus toată lumea-n cap

Ultima actualizare:

    Daum crede încă în  calificareFoto: David Muntean
Daum crede încă în calificareFoto: David Muntean

România a remizat cu Danemarca la Cluj înt-un meci pe care era obligată să-l câştige pentru a mai păstra şanse reale de a prinde barajul pentu Cupa Mondială din Rusia.

Cum era de aşteptat, semieşecul cu nordicii a  fost declanşatorul unui adevărat tir de acuze şi critici la adresa antrenorului. ” Am făcut un meci sub aşteptări, cu ocazii puţine. Tactica noastră cu 3 fundaşi nu a dat randamentul la care se aştepta selecţionerul. Păcat că noi nu am avut idei şi nu am reuşit să profităm”, a spus Mutu, completat de Sorin Cîrţu: “E greu să ai rezultate deosebite cu un sistem pe care nu l-ai mai jucat până acum într-un meci oficial. E un sistem care cere multă coordonare. E bine că am luat un punct şi am scăpat cu 0-0. Ne îmbătăm cu apă rece, tot oferim alibiuri”.

Chiar dacă deciziile sale sunt contestate, antrenorul ”tricolorilor” susţine că de fapt lumea îl laudă. ”Cu cât mă criticaţi mai mult, cu atât publicul mă place şi mai mult. Oamenii îmi spun să nu cedez”, a precizat Daum, care e convins că naţionala mai are şanse la barajul pentru Mondial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net