Şi-a tatuat familia pe braţ

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Răzvan Lucescu are parte numai de jucători cuminţi la Rapid. „Mâna lui dreaptă” din teren, căpitanul Marcos Antonio, este un exemplu pentru colegii săi: citeşte Biblia, nu iese în cluburi şi petrece tot timpul liber alături de familie.

Marcos Antonio este un familist convins. E căsătorit cu Ana Maria, iar de curând are şi o fetiţă, pe care a botezat-o Kalliana.

Pentru a-şi arăta dragostea faţă de cele mai dragi fiinţe din viaţa lui, brazilianul şi-a tatuat numele lor pe mâna dreaptă. Pe antebraţ cel al fetei, iar pe braţ şi-a tatuat alături de numele lui, pe cel al soţiei.

Soţia Ana Maria şi fetiţa Kalliana au numele tatuate pe braţul lui Marcos Antonio

simeon stalpnicul png

Fundaşul giuleştenilor a plecat ieri dimineaţa alături de colegi în primul stagiu de pregătire al verii. În cantonamentul din Austria, Marcos stă singur în cameră şi, în momentele de respiro, citeşte Biblia.

De religie catolic, fundaşul este şi un tip foarte credincios, dovadă stau rugăciunile pe care le spune înaintea fiecărui meci, dar şi cele două abţibilduri lipite pe maşina sa. Unul dintre ele reprezintă un rozariu, care o înfăţişează pe Fecioara Maria cu diadema de Sfânt, echivalentul mătăniilor în lumea otodoxă.

Pe maşină, rapidistul are un rozariu cu Fecioara Maria şi „Peştele lui Iisus”

simeon stalpnicul png

Celălalt reprezintă un peşte cu numele lui Iisus scris în interiorul său. Acesta este cel mai vechi simbol al creştinismului şi a fost cunoscut drept „Peştele lui Iisus". În zilele noastre, peştele nu mai are nicio semnificaţie religioasă şi a fost adaptat ca şi brand-uri pentru anumite firme.

Şi Steaua, şi Dinamo au credincioşii lor

Dinamovistul Djakaridja Kone e unul dintre cei mai credincioşi jucători ai "câinilor".

Mijlocaşul se trezeşte dimineaţa la ora 5 pentru a se ruga, iar postul Ramadanului îl ţine cu sfinţenie. Un alt jucător evlavios de la Dinamo e Dragoş Grigore, care merge la biserică ori de câte ori îi permite timpul.

Nici rivalii de la Steaua nu stau mai prejos. Dacă Iliev are tatuaje cu însemne religioase şi citate din Biblie, Emeghara nu se desparte de Coran, iar prenumele său, Ifeanyichukwu, înseamnă "Nimic nu este imposibil cu Dumnezeu alaturi".

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net