Și-a vândut medalia de aur de la Mondialul cluburilor ca să cumpere cocaină

Ultima actualizare:

     Flavio Donizete
Flavio Donizete

Fotbalul dă naștere multor eroi, dar nu toți știu ce să facă atunci când ajung la celebritate. Cel mai recent e cel al brazilianului Flavio Donizete.

Ajuns la 36 de ani, Flavio Donizete a recunoscut, într-un interviu acordat celor de la Globoesporte, că a devenit dependent de cocaină după ce a cucerit titlul la Campionatul Mondial al Cluburilor, în 2005. Atunci, el juca pe postul de fundaș la Sao Paulo, echipă cu care a învins cu 1-0 pe Liverpool, în finală. În același an, a cucerit și Copa Libertadores.

”Am vândut medalia de la Mondialul Cluburilor pentru a-mi cumpăra droguri. Am vândut-o pentru 3.500 de dolari. Aproape toţi banii i-am cheltuit pe cocaină. Cu cât aveam mai mulţi bani, cu atât voiam mai multe droguri. După ce am devenit dependent de cocaină, am pierdut totul. Cocaina a devenit cea mai importantă în viaţa mea şi am început să pierd tot ce am. Toţi banii economisiţi i-am dat pe droguri. Nu mă vedeam fără droguri. Dimineaţa, la prânz şi seara trebuia să iau cocaină. Toţi banii din cont, toate proprietăţile”, a declarat Donizete pentru Globoesporte. Conform propriilor declarații, el a scăpat acum de dependenţa de droguri şi lucrează ca grădinar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net