Sică Dumitrescu şi-a făcut tatuaj cu «Tatăl Nostru»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La 19 ani, Sică Dumitrescu, băiatul fostului mare internaţional Ilie Dumitrescu, nu s-a făcut încă remarcat în fotbalul mare. Joacă acum la FC Snagov, după ce a mai trecut şi pe la Sportul Studenţesc şi Viitorul Constanţa, dar este decis să-i calce pe urme tatălui său.

În speranţa că va reuşi să „explodeze" cât de curând pe teren, Sică Dumitrescu şi-a făcut un tatuaj destul de neobişnuit: rugăciunea „Tatăl Nostru", scrisă în varianta integrală, în limba latină.

O poză cu tatuajul fotbalistului de la FC Snagov, din Liga a II-a, a fost postată pe pagina de Facebook a artistei care i l-a desenat.

simeon stalpnicul png

„Mulţumesc frumos, «Cireşica». O să mai urmeze şi altele", a comentat tânărul fotbalist, care vrea să-şi depăşească tatăl: "Vreau să demonstrez că nu ajutat de numele tatălui meu voi ajunge sus, ci prin puterile mele. Visez să fiu mai bun decât tatăl meu, Ilie Dumitrescu".

Sică Dumitrescu a intrat în atenţia presei mondene încă din anul 2010, când s-a speculat pe marginea unei presupuse relaţii amoroase pe care a avut-o cu Carmen Pleşea, o femeie cu 27 de ani mai în vârstă decât el.

Cei doi au fost surprinşi de Click! când intrau blocul în care locuieşte artista. Sică a petrecut trei ore în locuinţa ei, dar cei doi au negat apoi că ar fi avut o relaţie amoroasă.

„Cu Sică mă ştiu de foarte multă vreme, suntem amici. Mi-a făcut cadou cel mai preţios tricou al său, ştiind că avem o pasiune în comun, fotbalul", a declarat atunci Pleşea.

„Carmen m-a remarcat la un turneu de fotbal, Cupa Franco, iar apoi am rămas prieteni. Îmi cer scuze că nu m-am uitat la ceas să văd cât am stat la ea acasă", a spus şi Sică.

Celălalt fiu al lui Ilie Dumitrescu se ocupă de restaurant

Ilie Dumitrescu (43 de ani) e tatăl a patru copii. Dani (23 de ani) şi Sică (19 ani) sunt din căsnicia cu prima nevastă, Nela, de care a divorţat în 1993. Cu Letiţia, cea de-a doua nevastă, cu care fostul membru al "Generaţiei de Aur" a trăit din 1994 până în 2007, are alţi doi copii, Toto (14 ani) şi Mayra Daria (7 ani).

În acest moment, Dani se ocupă de restaurantul tatălui său din Centrul Vechi, „Hanul cu Tei - The Embassy", situat pe strada Lipscani.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net