Silviu Lung jr.: «Te rog, pleacă!»

Ultima actualizare:

    Silviu Lung jr. ar dori să plece de la AstraFoto: Mediafax
Silviu Lung jr. ar dori să plece de la AstraFoto: Mediafax

Situaţia e din ce în ce mai gravă la liderul Astra. Fotbaliştii nu şi-au mai luat banii de câteva luni, îşi plătesc singuri tratamentele medicale, merg cu propriile maşini în deplasări şi au ajuns să se roage unii de alţii să plece de la echipă pentru ca în vistieria clubului să intre bani. Doar, doar li se plătesc şi lor, măcar parţial, restanţele salariale.

Astra conduce Liga 1, însă problemele de la echipă sunt extrem de mari. Jucătorii nu sunt plătiţi de patru-cinci luni, conturile clubului sunt goale, antrenorul este în concediu medical, patronul este la închisoare. Şi acestea sunt doar cele mai importante neajunsuri ale giurgiuvenilor. Jucătorii liderului au ajuns să se roage unii de alţii să accepte ofertele de transfer, doar, doar  vin bani la club, iar cei care rămân la echipă îşi primesc restanţele. Măcar o parte din ele. ”Chiar îl rog să plece pe Budi, că ar fi bine atât pentru club, cât şi pentru el. Probabil o să meargă unde o să câştige mai mulţi bani”, a fost declaraţia portarului Silviu Lung jr, făcută imediat după egalul cu Pandurii, 1-1.

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Budescu are ofertă din Qatar, echipa care-l doreşte fiind dispusă să plătească peste un milion de euro pentru a-l lua pe atacant. Bani cu care şefii Astrei ar putea să achite o mare parte din datoriile către fotbalişti. Eu nu trebuia să mai joc de vreo două-trei meciuri, dar le-am spus celor din conducere că vreau să joc până la final. Sper din tot sufletul să vină banii şi să se achite acele restanţe, pentru că este păcat ca această echipă să se destrame. Am muncit mult să ajungem aici. O să analizez oferta şi voi decide”, a spus şi Budescu, omul de care se leagă speranţele coechipierilor săi.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net