Slovenia, coşmarul familiei Hagi

Ultima actualizare:

    Gică şi Ianis Hagi, îngenuncheaţi de aceeaşi echipă
Gică şi Ianis Hagi, îngenuncheaţi de aceeaşi echipă

România, cu Gheorghe Hagi selecţioner, a ratat calificarea la Campionatul Mondial asiatic în urma unui baraj dramatic cu Slovenia. După 1-2 la Ljubliana şi 1-1 la Bucureşti, slovenii au mers în Koreea şi Japonia, iar „Regele” a fost demis. La 14 ani distanţă, istoria pare că se repetă.

Naţionala sub 17 ani a început sâmbătă, în Anglia, Turul de Elită, ultima fază de calificare la Campionatul European găzduit în luna mai de Bulgaria. “Tricolorii” la care Ianis Hagi străluceşte de această dată, trebuie să câştige sau încheie între cele mai bune şapte echipe de pe locul doi grupa din care mai fac parte Anglia, Norvegia şi Slovenia.

Primul meci, la Nuneaton, cu slovenii, şi ghiciţi ce s-a întâmplat? Un nou dezastru. 0-3 scurt, după ce adversarii conduceau cu 2-0 în minutul cinci şi deja şansele de participare la Europeanul de peste două luni sunt minime. Puştiul lui Hagi n-a apucat să joace din cauza unei accidentări, dar chiar şi aşa, analogia există, slovenii fiind atât călăii tatălui, cât şi cei ai fiului. Băieţii lui Bogdan Vintilă mai au două meciuri în care să repare situaţia, dar e greu de crezut că se mai poate face ceva. Să câştige grupa pare imposibil, iar după această înfrângere şi accederea între cele mai bune şapte locuri secunde e iluzorie. Astăzi, de la ora 15:00, România joacă împotriva Norvegiei şi orice rezultat în afara victoriei e sinonim cu eliminarea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net