Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a vorbit depsre problemele financiare ale clubului şi a anunţat că el va plăti deplasarea echipei la Târgu Mureş, acolo unde sâmbătă va fi meciul cu ASA.


"Ştiu că există pericolul de a fi depunctaţi în această săptămână din cauza unor litigii. Am înţeles că ar fi o datorie către AFAN, pentru un jucator. Ştiu că trebuie plătită o sumă de 200.000 euro şi ceva în zece zile. Banii de la UEFA au fost blocaţi din cauza datoriilor. Noi suntem într-o monitorizare de trei ani. Există şi riscul de a ne scoate din cupele europene. Cu siguranţă va veni o amendă şi nu ştiu dacă vor fi viraţi banii de la UEFA.

Cred că e o sumă de peste un milion din drepturile TV care va veni în ianuarie, dar până atunci mai e. Noi am produs nişte bani şi din Cupa Ligii…Nu e normal… Fotbal făra bani", a spus Şumudică la Sport Total FM.

"Zi de zi mă lovesc de fel de fel de probleme. Astăzi le-am dat liber jucătorilor, în condiţiile în care nu trebuia să le dau, pentru că sâmbătă am meci cu Târgu Mureş. Astăzi trebuiau să facă recuperare cei care au jucat ieri, antrenament, cei care n-au jucat. Deplasarea asta, la Tâgu Mureş, o plătesc eu", a mai spus Şumudică.

 
 
Loading...