CFR Cluj a fost singurul club în insolvenţă din play-off, mulţi spunând că ardelenii s-ar fi bătut mai serios la titlu dacă n-ar fi avut această problemă.


Se credea însă că se va ieşi de sub administrare judiciară azi, 26 mai, şi trupa din Gruia şi-a făcut planuri mari pentru sezonul următor de cupe europene. Din păcate pentru eu n-a fost însă aşa. Instanţa a amânat o decizie finală pentru 27 iunie, iar CFR-iştii sunt devastaţi. Aveau nevoie de un verdict până în ultima zi a lunii mai, astfel încât UEFA să-i ia în calcul pentru sezonul 2018-2019 de cupe europene. S-a respins cererea de închidere a procedurii. Probabil că actualul judecător așteaptă să vadă cum se va soluționa apelul. S-au făcut toate plățile. Bani nu mai are nimeni de luat. Legal, financiar, moral, ar fi trebuit să fi ieșit deja (din insolvență - n. red.). Starea de fapt fiind schimbată, curtea de apel ar trebui să închidă procedura", a declarat administratorul judiciar al CFR-ului, Răzvan Zăvăleanu, pentru Ziua de Cluj.

Vasile Maftei, Liviu Ganea şi Felice Piccolo sunt doar câţiva dnitre jucătorii păgubiţi de ardeleni şi care nu renunţă la pretenţiile financiare. "Am primit doar 10% din cei 90.000 de euro pe care îi aveam de luat. Nu retrag plângerea niciodată. Nici măcar n-au avut bunul simţ să mă caute şi să.mi propună să ne înţelegem cumva. Să rămână în insolvenţă", a declarat fostul rapidist.

Loading...