Şoc la FCSB! Alibec nu face deplasarea la Lugano. Dică a lăsat acasă alţi 3 titulari

Ultima actualizare:

    Vedeta roş-albaştrilor a primit azi o veste foarte proastăFoto: sportpictures.eu
Vedeta roş-albaştrilor a primit azi o veste foarte proastăFoto: sportpictures.eu

Denis Alibec a avut prestaţii tot mai slabe în ultima vreme, la care s-au adăugat şi nişte ieşiri nervoase inexplicabile la adresa colegilor, antrenorilor şi arbitrilor!

După partida cu Dinamo, atacantul a fost certat şi de patronul Gigi Becali, care a declarat public că s-a săturat de "mendrele" lui Alibec. Nimeni nu se aştepta însă ca de la vorbe să se treacă la fapte radicale. Asftel, azi, la anunţarea lotului care se va deplasa în Elveţia pentru meciul cu Lugano, din etapa a doua  a grupelor Ligii Europa, Nicolae Dică n-a pronunţat numele lui Alibec, care a rămas acasă! Pe motiv că are şi o pubalgie care nu-i permite să se antreneze şi nici să joace la capacitate maximă, atacantul a primit ceva timp să-şi pună gândurile în ordine, mai ales că meciul cu modeştii elveţieni permite experimente în atacul FCSB-ului, acolo unde Gnohere şi Coman abia aşteaptă să fie titularizaţi.

La fel de surprinzătoare au fost şi neconvocările lui Marko Momcilovic, Dragoș Nedelcu și William de Amorim, şi ei menajaţi pentru meciurile din campionat. Deciziile lui Nicolae Dică şochează pe toată lumea, mai ales că nu urmează un meci prea greu în Liga 1, unde FCSB va întâlni pe nou promovata Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, de la 20:30.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net