Alexandru Chipciu este unul dintre cei mai importanţi jucători ai Stelei şi înainte de accidentarea suferită anul trecut, era într-o formă de zile mari. Mijlocaşul speră să revină în prim plan, dar trecutul său nu-l ajută şi ascunde un lucru foarte grav.


În urmă cu cinci ani, pe când juca la FC Braşov, Chipciu s-a urcat beat la volan şi a avut ghinionul să fie oprit de Poliţie şi testat cu etilotestul. Rezultatul a fost clar: 0,80 g/l şi dosar penal. Instanţa l-a condamnat la un an de închisoare cu suspendare, la care fotbalistul a făcut recurs. Zilele trecute, apelul a fost însă respins şi pedeapsa rămâne în vigoare.

Fotbalistul s-a revoltat de faptul că lucrurile au transpirat în presă şi a postat un comunicat pe pagina sa de Facebook. "Nu este normal ca mass-media să dezinformeze suporterii Stelei şi să spună că astăzi am avut proces pentru un eveniment care a avut loc în urmă cu aproape cinci ani. Procesul şi recursul au avut loc acum mulţi ani şi, între timp, a expirat perioada în care nu am avut dreptul să conduc. Mai mult, eu mi-am recăpătat deja permisul de conducere şi nu mai am nicio problemă. Am informat conducerea clubului cu privire la acest aspect de foarte mult timp şi mi-aş dori ca mass-media să nu mai interpreteze eronat acest subiect" , scrie Chipciu.


 
 
Loading...