ŞOC / Mihai Stoica a jignit-o fără să vrea pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Vezi ce a spus managerul!

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

Mihai Stoica a susţinut atăzi o conferinţă de presă în care intenţiona să elucideze scandalul din jurul celor 8.000 de bilete de la Steaua - Chelsea, care trebuiau să ajungă la case, dar care între timp au dispărut.

Managerul general al Stelei nu numai că n-a reuşit să-i convingă pe suporteri că tichetele nu s-au dat pe sub masă, aşa cum bănuieşte toată lumea, dar a mai şi făcut, credem că fără să vrea, o gafă care ar putea să-i strice prietenia cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Practic, disperat să plătească poliţe şi să răspundă cu răutăcisme tutoror celor care l-au criticat în timp, Mihai Stoica a făcut o declaraţie misogină, care poate fi interpretată ca jignitoare şi pentru Ana Maria Prodan, soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

"Fotbalul este pentru bărbaţi, nu pentru femei cărora le-a crescut puţin mustaţa. Sunt tot felul de impostori şi de oameni din afara fenomenului fotbalistic care îşi dau cu părerea şi cel mai bine ar fi ca fiecare să-şi vadă de treaba lui", a afirmat Mihai Stoica.

Această afrmaţie a lăsat pe toată lumea mască, având în vedere că Ana Maria Prodan este singura femeie din anturajul Stelei care vorbeşte zilnic despre fotbal cu pretenţia de a-l cunoaşte la perfecţie. Rămâne de văzut dacă cel poreclit "Meme" s-a referit la altcineva, dar termenul de "femeie cu mustaţă" pare destul de clar.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net